Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδα - 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδα -  200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση
Επετειακό μήνυμα του Προέδρου της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας και Δημάρχου Καρπενησίου, κ. Νίκου Σουλιώτη

Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ σε όσους έχουν την ανάγκη μας - Δαύλεια, ώρα 18.00 - Πνευματικό Κέντρο Iεράς Μητροπόλεως ( Μετόχι Ιεράς Μονής Ιερουσαλήμ)H ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ, Ο ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΑΥΛΕΙΑΣ, Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΑΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΝΑΩΝ ΔΑΥΛΕΙΑΣ οργανώνουν ΜΑΖΙ με την ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΑΥΛΕΙΑΣ,  ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ σε όσους έχουν την ανάγκη μας. 

Η συναυλία θα δοθεί στις 26 Δεκεμβριου 2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο Iεράς Μητροπόλεως Δαύλειας ( Μετόχι Ιεράς Μονής Ιερουσαλήμ). 

Η Χορωδία σε διδασκαλία και διεύθυνση του Δικηγόρου και Καθηγητή Μουσικής ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΟΥΖΟΥ θα ερμηνεύσει επίκαιρους Χριστουγεννιάτικους ύμνους και Κάλαντα από διάφορα μέρη της Πατρίδας μας , με συνοδεία ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ που την συναποτελούν κορυφαίοι σολίστ και δεξιοτέχνες.

Ο σκοπός είναι ιερός και ανθρώπινος. Στο «κουμπαρά» της εκδήλωσης ο καθένας μας μπορεί να προσφέρει την αγάπη του ( Χρήματα, τρόφιμα), για να βοηθήσουμε τα συσσίτια και το έργο της «ΑΡΩΓΗΣ» .

Δεν υπάρχουν σχόλια: