Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

"Χόρτασαν" τον κόσμο η υπέροχη ορχήστρα και οι ... πίτες του Συλλόγου Γυναικών στη Δαύλεια!

Την καθιερωμένη πλέον  ΓΙΟΡΤΗ ΠΙΤΑΣ, την κορυφαία εκδήλωση του καλοκαιριού, οργάνωσαν και φέτος (Σάββατο, 18 Αυγούστου 2012) στην πλατεία του χωριού τους ο Σύλλογος Γυναικών Δαύλειας. Υποστηριζόμενες από την Δημοτική Ενότητα  και προσωπικά την Πρόεδρο κα Ελένη Κοντογιάννη καθώς από το Δημοτικό Συμβούλιο και προσωπικά τον Δήμαρχο Λεβαδεών κ. Νίκο Παπαγγελή, οι γυναίκες της Δαύλειας φανέρωσαν για άλλη μια φορά την απλόχερη φιλοξενία τους αλλά και το μεράκι τους  στις παραδοσιακές στερεοελλαδίτικες πίτες! 
H Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων  Γυναικών Ν. Βοιωτίας κα Άντζελα Πανταζή πλαισιωμένη
από την Πρόεδρο της Δ.Δ. Δαύλειας κα Ελένη Κοντογιάννη (αριστερά)
και την Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Δαύλειας κα Βάσω Κοτούλα (δεξιά). 
Ο Δήμαρχος Λεβαδεών κ. Νίκος Παπαγγελής πλαισιώνεται από Αντιδημάρχους κκ. Ρούτη και Γκικόπουλο
καθώς και τους Προέδρους των Δ.Δ. Δαύλειας και Αγίου Γεωργίου. 

Η κα Μαρία Καραμάνη, εκπρόσωπος του Παραρτήματος Λιβαδειάς
ης Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας με τον σύζυγό της κ. Δημήτρη Καραμάνη.


Η οικοδέσποινα της βραδιάς, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών κα Βάσω Κοτούλα, προλόγισε την εκδήλωση , ευχαρίστησε όλους όσους συνετέλεσαν σ` αυτή τη βραδιά ,  τους παρευρισκόμενους, τους υποστηρικτές αλλά και τους χορηγούς τους.
Ας την ακούσουμε… 

Αμέσως μετά το λόγο έλαβε ο Δήμαρχος Λεβαδεών κ. Νίκος Παπαγγελής, ο οποίος είπε... 
Καλωσόρισμα τους ντόπιους και ξένους επισκέπτες της Δαύλειας
 έκανε και η Πρόεδρος  του Δ.Δ. κα Ελένη Κοντογιάννη… 

Τέλος, ευχές και συγχαρητήρια στο Σύλλογο της Δαύλειας, έστειλε εκ μέρους όλων των γυναικείων Συλλόγων του Νομού μας, η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κα Άντζελα Πανταζή. Ας την ακούσουμε... 

Ακολούθησε γλέντι με μια υπέροχη νεανική ορχήστρα αποτελούμενη από παιδιά, τραγουδιστές και οργανοπαίχτες, αποφοίτους μουσικών λυκείων της χώρας μας, η οποία απέσπασαν πολλές φορές το χειροκρότημα του κόσμου και ξεσήκωσαν πολλούς από νωρίς για χορό στην πίστα! 
Και του χρόνου! Συγχαρητήρια στις κυρίες της Δαύλειας που μας θυμίζουν παραδοσιακές γεύσεις και τονώνουν το ενδιαφέρον μας για την όμορφη, φιλόξενη, νοικοκυρεμένη τοπική τους κοινωνία! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: