Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων συγχαίρει τους μαθητές και καλοσωρίζει τους νέους φοιτητές της Λιβαδειάς


Ο Δήμαρχος Λεβαδέων εκφράζει τα πιο θερμά του συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές του Δήμου μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε διάφορες σχολές των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας και τους εύχεται από βάθος καρδιάς καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία.
«Η προσπάθεια τους ήταν μακρόχρονη, δύσκολη και κοπιαστική και η ολοκλήρωση της απαίτησε πολλές θυσίες. Τώρα ανοίγεται μπροστά τους ένα συναρπαστικό ταξίδι στους δρόμους της γνώσης που θα αποτελέσει την αρχή για μια επαγγελματική σταδιοδρομία και σε μια ζωή γεμάτη από γνώση και προσφορά. Αισιοδοξώ ότι οι αυριανοί επιστήμονες, με τη συμβολή τους στο επιστημονικό πεδίο στο οποίο θα κληθούν να προσφέρουν τις γνώσεις τους, θα μας κάνουν όλους υπερήφανους, ενώ με τις δεξιότητες και τη μόρφωση την οποία θα αποκτήσουν θα βοηθήσουν τη χώρα στις δύσκολες στιγμές τις οποίες περνάει. Συγχαρητήρια επίσης στους γονείς και τους καθηγητές των επιτυχόντων που με την υποστήριξη τους στάθηκαν αρωγοί στην πετυχημένη προσπάθεια των παιδιών. Τα θερμά μου συγχαρητήρια και σε όλους τους μαθητές που προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους.  Θα ήθελα να τους υπενθυμίσω ότι ο αγώνας για τη μάθηση δεν σταματά σε μια χρονιά εξετάσεων, αλλά συνεχίζεται σε όλη τη διάρκεια της ζωής».

Καλωσόρισμα και στους νέους φοιτητές της Λιβαδειάς…
 «Τα θερμά μου συγχαρητήρια προς όλους τους επιτυχόντες στο Τμήμα Περιφερειακής Οικονομικής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας.  Εύχομαι οι σπουδές σας να στεφθούν με κάθε επιτυχία και η διαμονή σας στην πόλη της Λιβαδειάς να είναι ευχάριστη.  Είμαι πεπεισμένος ότι η παρουσία σας και η ενεργή συμμετοχή σας στις δράσεις του Δήμου θα συμβάλλει στην πολιτιστική ανάπτυξη της πόλης μας. Κατά τις πρώτες ημέρες της διαμονής σας στη Λιβαδειά, μπορείτε να επισκεφθείτε το κτήριο του Δήμου Λεβαδέων όπου λειτουργεί Γραφείο Υποδοχής Νέων Φοιτητών (4ος όροφος) και να σας παρασχεθεί κάθε πληροφορία που θα σας ήταν χρήσιμη».
Μ` αυτά τα λόγια ο Δήμαρχος Λεβαδεών κ. Νίκος Παπαγγελής καλοσωρίζει τους νέους φοιτητές του Τμήματος Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης Λιβαδειάς του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας.
Οι νέοι φοιτητές μπορούν ήδη να αναζητούν πληροφορίες στους κ.κ. Ασημίνα Στάμου και Λουκά Καρκάνα στα τηλέφωνα 22613 – 50814 και 22613- 50813 αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: