Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012

Την Τετάρτη η Νατάσσα Μποφίλιου παρουσιάζει τις «Μέρες του Φωτός» στο Ανοιχτό Θέατρο Κρύας


Την Τετάρτη 29 Αυγούστου η Νατάσσα Μποφίλιου παρουσιάζει τις «Μέρες του Φωτός» στο Ανοιχτό Θέατρο Κρύας στη Λιβαδειά, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Τροφώνια 2012».

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων: 10€ φοιτητικό, μαθητικό, κάρτα ανεργίας - 12€ προπώληση, είσοδος

Προπώληση εισιτηρίων: Δισκοπωλείο “Πολύτροπο”, τηλ: 2261 0 21090

Πληροφορίες στο τηλ: 22613 50812

“ Έρχονται οι Μέρες του Φωτός ” τραγούδησε φέτος η Νατάσσα Μποφίλιου δημιουργώντας ένα νέο σύνθημα για το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας καινούργιας. Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια, με τα νέα, ήδη αγαπημένα τραγούδια των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη στις αποσκευές της, έκλεψε ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις συγκεντρώνοντας τις καλύτερες κριτικές για την ποιότητα και την ένταση της ομότιτλης παράστασης της, μίας από τις πιο επιτυχημένες της φετινής χρονιάς.

 Οι “Μέρες του φωτός” είναι τα δύο πρόσωπα μιας γενιάς που πλησιάζει τα τριάντα σε μια δύσκολη εποχή. Είναι το πέρασμα προς την ενηλικίωση, το φως μετά το σκοτάδι.

Όλα όσα μας δημιούργησαν, όλα όσα αγαπήσαμε κι όσα κρατάμε από το παρελθόν, συναντιούνται με αυτά που περιμένουμε και ελπίζουμε για το μέλλον: Παλιά και νέα τραγούδια, εικόνες, λέξεις και μουσικές, όλα φωτίζονται πάνω στη σκηνή, τραβώντας μια βαθιά γραμμή στο χρόνο.

Τα τραγούδια από τις “Mέρες του Φωτός” που έχουν ήδη ξεχωρίσει, ταξιδεύουν στην Ελλάδα και συναντούν τα υπόλοιπα τραγούδια του ξεχωριστού ρεπερτορίου της Νατάσσας Μποφίλιου, συνομιλώντας με ιδιαίτερες και απρόβλεπτες επιλογές από την εγχώρια και διεθνή σκηνή.

Η ίδια, πιο ώριμη και εξωστρεφής από ποτέ, με πληθωρική παρουσία στη σκηνή, βρίσκεται στην καλύτερη και πιο δυνατή στιγμή της, καθιστώντας σαφές ότι με τις “Μέρες του Φωτός” μια νέα εποχή αρχίζει...

Μία παράσταση – γιορτή, για αυτά που ζήσαμε κι αυτά που έρχονται....

Το cd «Μέρες του Φωτός» κυκλοφορεί από τη Sony Music

Νατάσσα Μποφίλιου

“ Μέρες του Φωτός” live

Συντελεστές:

Επιμέλεια προγράμματος: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης

Παίζουν οι Μουσικοί:

Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης
Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης
Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής
Τσέλο: Άρης Ζέρβας
Βιολί: Δημήτρης Κουζής
Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: