Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Γνωρίζετε οτι η ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΑΥΛΕΙΑΣ εχει το δικό της ιστότοπο στον κυβερνοχώρο;


Η Χορωδια Δαύλειας σας καλωσορίζει στον επίσημο ιστότοπο της. Στον διαδικτυακό μας χώρο θα γνωρίσετε την μέχρι σήμερα διαδρομή μας, την ταυτότητα μας και την πορεία μας μέσα στο χρόνο.
Μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό, και ανακοινώσεις θα πληροφορείστε για τις εκδηλώσεις τέχνης και πολιτισμού στις οποίες μετέχουμε είτε στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Δαυλείας , είτε του “Συλλόγου Γυναικών Δαυλείας” , είτε ως προσκεκλημένοι άλλων Δήμων, Νομαρχιών , μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, Οργανώσεων του απόδημου Ελληνισμού καθώς επίσης και κάθε φορέα που ευαισθητοποιείται σε θέματα ευρύτερου κοινωνικού ενδιαφέροντος.
Η Χορωδία ερμηνεύει αυθεντικά , Τοπικά και πανελλήνια Παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια, Ρεμπέτικα και Τραγούδια από την ΄Εντεχνη Ελληνική Μουσική Δημιουργία.
Η Χορωδία μας, συνοδεύεται από πολυμελή ορχήστρα ελληνικών μουσικών οργάνων την οποία αποτελούν κορυφαίοι σολίστ και σπουδαίοι μουσικοί.
Μέλη της Χορωδίας μας μπορούν να γίνουν άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας Δαυλειώτες και Δαυλειώτισσες και βεβαίως δημότες του νέου μας Δήμου .

Ο μαέστρος
Δημήτρης Καρούζος

Ανακαλύψτε τη σελίδα τους http://xorodia-davlia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: