Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

Υποψήφιος με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» ο Παυλαίος Γεώργιος Ε. Χρυσικός


Γεννήθηκα το 1971 στο Παύλο όπου και μεγάλωσα. Δραστηριοποιήθηκα στον χώρο της έντυπης δημοσιογραφίας στη Αθήνα.  Είμαι  παντρεμένος με την Δήμητρα  Μανιάτη και έχω  τρία παιδιά .
Σπούδασα Ευρωπαϊκό Πολιτισμό και  δημοσιογραφία στο «Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας» και είμαι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών  (ΕΣΗΕΑ).
Εργάστηκα στις εφημερίδες : «Απογευματινή της Κυριακής»,  «Καλημέρα», «Απόφαση», «Νεα Ελλάδα» , «Ακρόπολη».
Στα περιοδικά:  «Επίκαιρα», «Πολιτικά Θέματα» .
Σήμερα εργάζομαι στην εβδομαδιαία πολιτική εφημερίδα «Άποψη» καλύπτοντας το πολιτικό ρεπορτάζ.
Η αγάπη μου για την Βοιωτία με έκανε να κατέβω υποψήφιος στη Βοιωτία με το Κίνημα  των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».  Βασική μας αρχή  είναι η προσπάθεια ανάκτησης της Εθνικής και Οικονομικής Ανεξαρτησίας και η Αξιοποίηση του Κρυμμένου Πλούτου της Ελλάδας.  Είναι στο χέρι όλων μας να ΜΗ διαλέξουμε την μοιρολατρία στην χρεοκοπία ΑΛΛΑ τον Αγώνα να σταθούμε στα πόδια μας Ανεξάρτητοι και  Αξιοπρεπείς έτσι όπως ήταν πάντα στο παρελθόν η Ελλάδα και οι έλληνες .  Σωτήρες δεν υπάρχουν, η Σωτηρία της Ελλάδας, των Παιδιών μας και του Εαυτού μας βρίσκεται στα χέρια όλων μας.
Το Κίνημα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες που δεν αντέχουν άλλο να βλέπουν τη χώρα τους να εξαθλιώνεται από τις πολιτικές του μνημονίου,  που δεν εκχωρούν την εθνική κυριαρχία  στους δανειστές μας.
Στις εκλογές της 6ης Μαΐου, τις κρισιμότερες μεταπολιτευτικά, θα κριθεί αν θέλουμε να πάρουμε ξανά την Ελλάδα στα χέρια μας, αν έχουμε όραμα και ελπίδα για εμάς και τα παιδιά μας.
Σε αυτές τις εκλογές στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα  για να απαλλαγούμε από τα  κόμματα της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, γιατί  είμαστε πολλοί, είμαστε ανεξάρτητοι και πάνω από όλα είμαστε  Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: