Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Παλιές δόξες αναβίωσαν στον φιλικό αγώνα του Σ.Ο.Ο. και του Σ.Ο.Λ στους «Μινύες».

Το πρωί της Κυριακής 7 Δεκέμβρη συναντήθηκαν στις Πηγές Χαρίτων, στον πανέμορφο χώρο του τουριστικού περίπτερου Ορχομενού «Οι Μινύες», ο Σκακιστικός Όμιλος Ορχομενού (ΣΟΟ) και ο Σκακιστικός  Όμιλος Λιβαδειάς (ΣΟΛ). Στον φιλικό αγώνα που ακολούθησε προς τιμή του νέου ξεκινήματος του ΣΟΟ, αγωνίστηκαν δεκάδες νέα παιδιά, έφηβοι αλλά και «παλιές δόξες» των δύο ομάδων ενώ πάρα πολλοί ήταν και οι γονείς και ενδιαφερόμενοι.







Την φιλική συνάντηση των δύο ομάδων χαιρέτησε ο πρόεδρος του ΣΟΟ κ. Πανάγου Παναγιώτης που καλωσόρισε και ευχαρίστησε την φιλοξενούμενη ομάδα της Λιβαδειάς και θύμισε τις εποχές που στα καφενεία της πόλης οι θαμώνες έπαιζαν περισσότερο σκάκι παρά άλλα παιχνίδια, αλλά και την παλαιότερη αξιοσημείωτη πορεία του ΣΟΟ στα ελληνικά πρωταθλήματα.  
O Δήμαρχος Ορχομενού κ. Υπερήφανος Λ. με τον πρόεδρο του ΣΟΟ κ. Πανάγου Π. και τον πρόεδρο του ΣΟΛ κ. Κρυονερίτη Χρήστο.
Ο πρόεδρος του ΣΟΛ κ. Κρυονερίτης Χρήστος ευχαρίστησε τον ΣΟΟ για την υποδοχή, θύμισε κι αυτός με τη σειρά του τις φιλικές σχέσεις που είχαν πάντα οι δύο σύλλογοι και ενημέρωσε ότι σε λίγες μέρες η νεανική ομάδα του ΣΟΛ θα μεταβεί στο Βραχάτι Κορινθίας όπου θα αγωνιστεί με τις καλύτερες ομάδες της χώρας στο 7ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων. 

Ο προπονητής του ΣΟΛ κ. Δημόπουλος Συμεών, ο κ. Πανάγου Παν. και ο κ. Κρυονερίτης Χρ.
Την σκακιστική συνάντηση ΣΟΟ και ΣΟΛ τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Ορχομενού, κ. Υπερήφανος Λουκάς. Προέτρεψε τα παιδιά να ασχολούνται συστηματικά με το σκάκι αφού αυτό το άθλημα ακονίζει το μυαλό, διδάσκει υπομονή και επιμονή και δημιουργεί στρατηγική σκέψη. Κατόπιν, ο Δήμαρχος Ορχομενού αφού συνεχάρη τους προέδρους των δύο ομάδων, κήρυξε την έναρξη του αγώνα.   

Ο Δήμαρχος Ορχομενού με τους προέδρους των ομάδων και νεαρούς αθλητές.
Τον αγώνα παρακολούθησαν δεκάδες γονείς και άλλοι ενδιαφερόμενοι. Τα παιδιά έπαιξαν από δύο παρτίδες ενώ οι μεγάλοι, μία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: