Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Οι Πλειάδες επί σκηνής με τον Στέλιο Ρόκκο - Συνεχίσουν να προσφέρουν μεγάλες καλλιτεχνικές και μουσικές συγκινήσεις με επίκεντρο τη Λιβαδειά και με τρόπο που υπηρετούν την Τέχνη με συνέπεια και ποιότητα!

 
















Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η μουσική εκδήλωση με τον ξεχωριστό τραγουδοποιό και τραγουδιστή  Στέλιο Ρόκκο, που διοργάνωσε η Γυναικεία Χορωδία Λιβαδειάς Πλειάδες, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στο Ανοιχτό θέατρο Κρύας στη Λιβαδειά.

Η συναυλία αποτέλεσε μία εξαιρετικά επιτυχημένη και άρτια οργανωμένη πολιτιστική εκδήλωση υψηλών απαιτήσεων, η οποία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό που προσήλθε ακόμη και από μακρινές περιοχές της χώρας για να την απολαύσει.

Το κοινό, το οποίο παρακολούθησε τη συναυλία στο κατάμεστο θέατρο της Κρύας, απόλαυσε τον σπουδαίο ερμηνευτή, ο οποίος τραγούδησε αγαπημένες μελωδίες σε ένα μουσικό ταξίδι με ευρύ ρεπερτόριο.

Στην έναρξη της συναυλίας, η Πρόεδρος & Μαέστρος Ιωάννα Παναγιωτίδη  απηύθυνε χαιρετισμό, όπου αναφέρθηκε στην υψηλή καλλιτεχνική αξία της συναυλίας, τονίζοντας ονομαστικά την αξία όλων των συντελεστών. Για τον Στέλιο Ρόκκο τόνισε ότι είναι από τους πιο επιτυχημένους σύγχρονους καλλιτέχνες στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού.

 Η μαέστρος  ευχαρίστησε τον δήμαρχο Λεβαδέων κ. Δημήτρη Καραμάνη, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό πριν την συναυλία, για τη συνεχή υποστήριξη και την παραχώρηση του χώρου που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση καθώς και για την κάλυψη μέρους της δαπάνης ηχητικής εγκατάστασης.  Ευχαριστίες επίσης απευθύνθηκαν στον αντιδήμαρχο πολιτισμού κ. Νότη Αγνιάδη και ιδιαίτερα στον αντιδήμαρχο κ. Βασίλη Ιωαννίδη, για την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση του σε όλα τα θέματα.









Ξεχωριστές ευχαριστίες οφείλονται στους χορηγούς που συνέβαλαν στην επιτυχή πραγματοποίηση της συναυλίας και συγκεκριμένα:

·        Μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης ήταν ο επιχειρηματίας κ. Νίκος Καφρίτσας τον οποίο οι Πλειάδες ευχαριστούν θερμά για την υποστήριξη του η οποία προσφέρεται πάντα με συνέπεια και σεμνότητα.

·        EDF αιολικά πάρκα κ. Αντώνης Ξενιός & κ. Μιχάλης Ριτσώνης

·        VIOTDOM - κ. Λουκάς Λαζαράκης

·        ΠΑΝΘΕΟΝ & ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΨΗΤΟ – κ. Γιάννης Μουρτζούνης

·        Ταβέρνα «ΠΑΡΗΣ» Αρκίτσα

·        ΤΑΧΙ – κ. Γεωργαράς Σπύρος

·        PRESTIGE – κ. Δημήτρης Πολατσίδης

·        ΕΠΙΣΤΑΣΗ – κα Θεοδώρου Γεωργία

·        ΚΑΘΟΔΟΝ – κ. Κωστάκος Παναγιώτης

·        BORSA – κα Καρκάνα Βασιλική

·        ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Ηλεκτρικά είδη - κ. Παπανικολάου Γεώργιος

·        ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – κ. Γαμβρίλης Λουκάς

·        ΔΙΑΤΡΟΦΗΝ – κα Καρβούνη Αννα

·        Οινοποιείο Δήμου Ορχομενός

·        Κωτσαδάμ Χρήστος 

Ειδική αναφορά  οφείλεται στους εθελοντές του παραρτήματος  Λιβαδειάς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που φρόντισαν για την υποστήριξη όλων των παρευρισκόμενων καθώς και στο κατάστημα Πολύτροπο και την κα Κατερίνα Παλέτα που ανέλαβε την προπώληση των εισιτηρίων.

 Οι Πλειάδες ετοίμασαν ένα μικρό μελωδικό ταξίδι στην έναρξη της συναυλίας και στην συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο αγαπημένος καλλιτέχνης Στέλιος Ρόκκος ο οποίος ξεσήκωσε το κοινό με τους εξαιρετικούς μουσικούς της ορχήστρας του.




 Η Πρόεδρος & μαέστρος Ιωάννα Παναγιωτίδη και τα μέλη της Γυναικείας Χορωδίας Λιβαδειάς Πλειάδες θα συνεχίσουν να προσφέρουν και στο μέλλον μεγάλες καλλιτεχνικές και μουσικές συγκινήσεις με τρόπο που υπηρετούν την Τέχνη με συνέπεια και ποιότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: