Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Ημερίδα για τον Διατροφικό Χάρτη για τα Τοπικά Προϊόντα Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στη Χαλκίδα


Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, προσκαλεί όλους τους παραγωγούς και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην αλυσίδα του αγροδιατροφικού κλάδου να συμμετέχουν ενεργά στην ενημερωτική ημερίδα με τίτλο, Διατροφικός Χάρτης για τα Τοπικά Προϊόντα Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, η οποία θα λάβει χώρα στην Χαλκίδα, την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 17:00μ.μ., στην αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου του Μεγάρου Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

Η Ημερίδα στοχεύει στην ενίσχυση της γνωσιακής βάσης της διατροφικής αξίας των τοπικών/παραδοσιακών προϊόντων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Στην συγκέντρωση στοιχείων για την ιστορία και την παράδοση των τοπικών προϊόντων, ως εργαλείο εκτίμησης και υποστήριξης. Στην υλοποίηση στοχευόμενων προωθητικών ενεργειών ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης.

Πρόγραμμα Ημερίδας:
17:00μμ-17:15 μμ-Εγγραφές
17:15μμ-17:30 μμ-Xαιρετισμοί
17:30μμ-18:10 μμ-”Παρουσίαση ενημερωτικού οδηγού για την ανάδειξη της ιστορικής αξίας των τοπικών και παραδοσιακών προϊόντων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας – Προϊόντα φυτικής προέλευσης” Εισηγήτρια: Ευσταθία Τσάκαλη, Επίκουρη Καθηγήτρια.
18:10μμ-18:50 μμ-”Παρουσίαση ενημερωτικού οδηγού για την ανάδειξη της ιστορικής αξίας των τοπικών και παραδοσιακών προϊόντων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας – Προϊόντα ζωικής προέλευσης” Εισηγητής: Δημήτριος Τυμπής, Λέκτορας.
18:50μμ-19:30 μμ-”Παρουσίαση ενημερωτικού οδηγού για την ανάδειξη της θρεπτικής αξίας των τοπικών και παραδοσιακών προϊόντων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας” Εισηγήτρια: Δήμητρα Χούχουλα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, τηλ. 2221353542.

Δεν υπάρχουν σχόλια: