Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Κώστας Κατης: Ένας αστείρευτος Βοιωτός που μας δίνει μέσα από τα βιβλία του, το απόσταγμα της πλούσιας διαδρομής του!

Με αφορμή τη φετινή 36η διοργάνωση των Ετήσιων Δημοσιογραφικών Βραβείων από το Ίδρυμα Μπότση και την επέτειο συμπλήρωσης 40 έτών από την ίδρυσή του, μου δίνεται η αφορμή  να αναφερθώ στον δικό μας, τον βετεράνο δημοσιογράφο, τον Αντιπρόεδρο του Ιδρύματος Αθ. Μπότση κ. Κώστα Κατή. 

Με καταγωγή από τον Άγιο Γεώργιο Βοιωτίας, ο κ. Κατής ήταν και φέτος το πρόσωπο "πίσω από τα φώτα" αυτής της ετήσιας διοργάνωσης υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας. 


Πολυγραφότατος, αστείρευτος, με  πλούσια δημοσιογραφική και συγγραφική πορεία, γεμάτος σε όλα του, αποτελεί ένα από πλέον αξιοσέβαστα πρόσωπα του χώρου μας. 


Χαίρει της εκτίμησης των συναδέλφων του, του πνευματικού κόσμου αλλά και της τοπικής μας κοινωνίας, που ουδέποτε εγκατέλειψε. 

Αντιθέτως, τιμά τον τόπο της καταγωγής του, περνώντας τον ελεύθερό του χρόνο μαζί με την οικογένειά του στον Αη Γιώργη. 

Ο κ. Κώστας Κατης είναι ένας σημαντικός Βοιωτός πνευματικός άνδρας, που έζησε, ξατέγραψε και βίωσε όλα τα μεγάλα γεγονότα της Μεταπολίτευσης, γνώρισε όλους τους σημαντικούς πρωταγωνιστές της και σήμερα μας δίνει μέσα από τα βιβλία του και τις δημοσιεύσεις του το απόσταγμα αυτής της γνώσης...  


To ORCHOMENOS PRESS  του εύχεται να έχει την υγειά του 
και να τον βλέπουμε στα μέρη μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: