Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Επέτειος μνήμης στον Υψηλάντη της εκτέλεσης του 1944

Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 Τελέσθηκε Επιμνημόσυνη Δέηση και Κατάθεση Στεφάνων στο Μνημείο των Πεσόντων στην διασταύρωση του Υψηλάντη Βοιωτίας επι της Επαρχιακής Οδού Λιβαδειάς-Θηβών, όπου τιμήθηκε η Επέτειος μνήμης για την εκτέλεση από τα Γερμανικά Στρατευμάτα στις 8 Ιανουαρίου 1944 των 50 εκτελεσθέντων στην σιασταύρωση του Υψηλάντη Βοιωτίας. 










Την Επιμνημόσυνη Δέηση Τέλεσε Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Κ. Χρυσόστομος Καλλής Προϊστάμενος του Ι.Ν.Κοιμήσεως Θεοτόκου Υψηλάντη.Παρέστησαν Άρχοντες του Τόπου  Εκπρόσωποι φορέων, Συλλόγων και Συγγενείς Θυμάτων. 
Κατάθεση των Στεφάνων έγινε απο τους: Κωνσταντίνο Μπακομήτρο Αντιπεριφεριάρχη Βοιωτίας, Γλύκο Ιωάννη Αντιδήμαρχο Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων, Γεώργιο Γιαννακόπουλο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλιάρτου-Θεσπιέων, Νικόλαο Αντωνίου Πρόεδρο Κοινότητος Υψηλάντη,Γεώργιο Μπουντούλη Δημοτικό Σύμβουλο Μείζωνος Αντιπολίτευσης Ο Οποίος κατέθεσε εκ μέρους του Αθλητικού Ομίλου Υψηλάντη,Λεωνίδας Γιαννακόπουλος εκ μέρους του Πολιτιστικού Οικολογικού Συλλόγου Υψηλάντη, Χαράλαμπος Γιαννακόπουλος εκ μέρους των Συγγενών των Θυμάτων και για τον Πατέρα του Εκτελεσθέντα-Θύμα της Θυριωδίας Νικόλαο Γιαννακόπουλο . 
   ΑΩΝΙΑ ΣΑΣ Η ΜΝΗΜΗ              ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΗΡΩΕΣ  !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: