Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Με επιμόρφωση «γιόρτασε» την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή το Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς




Είναι οι άνθρωποι που θα σου πιάσουν πρώτοι το χέρι, όταν για οποιοδήποτε λόγο βρεθείς σ` ένα νοσοκομείο. Είναι εκείνοι που θα τρέξουν πρώτοι ένα τους ζητήσεις βοήθεια, που σου δώσουν κουράγιο, «θα γίνεις καλά, θα πας στο σπίτι σου»… Οι νοσηλευτές και οι νοσηλεύτριες δεν υπάρχει αμφιβολία πως αποτελούν τα πρόσωπα εκείνα που αξίζουν και το δικό μας ευχαριστώ, κι` αυτή η ανταπόδοση αποτυπώθηκε για άλλη μια φορά μέσα από την ενδιαφέρουσα ημερίδα που διοργάνωσε η Νοσηλευτική Υπηρεσία Λιβαδειάς το πρωί της περασμένης Παρασκευής, 17 Μαίου 2019 στο Αμφιθέατρο του Γ.Ν. Λιβαδειάς.


Μια ημερίδα με ομιλητές την παιδίατρο, καθηγήτρια ΕΣΔΥ κα Αναστασία Μπαρμούνη με θέμα «Ενεργός ανοσοποίηση – εμβολιασμός, μύθοι και αλήθιες» και τον βιολόγο, καθηγητή ΕΣΔΥ κ. Κωνσταντίνος Κεσανόπουλο με θέμα «Το κάπνισμα ως παράγοντας εργασιακού κινδύνου στο νοσοκομείο».























Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Διοικήτρια του Γ.Ν. Λιβαδειάς κα Ευμορφία Βαλλά,  ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Περγαντάς, ο Πρόεδρος του ΔΣ Ορχομενού κ. Λάμπρος Ρόδης, πλήθος νοσηλευτών και ιατρών, η πρόεδρος και μέλη του ΔΣ της Εστίας Μητέρας Λιβαδειάς, η Πρόεδρος και μέλη του ΔΣ του Παραρτήματος Λιβαδειάς της Ε.Α.Ε. κ.α. 
Ακολούθησε κέρασμα που επιμελήθηκε η ΚΟΙΝΣΕΠ Έρκυνα. 
Την ημερίδα διοργάνωσαν η τομεάρχης κα Ασημίνα Λιάκου και η Δντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα Αριστέα Κουτσούρη, η οποία μίλησε και στην κάμερα του ORCHOMENOS PRESS

Θερμά συγχαρητήρια και δύναμη στο έργο σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: