Τις πόλεις της Θήβας και Λιβαδειάς επισκέφτηκε σήμερα, στο ενδιάμεσο πολύ κρίσιμο διάστημα των δύο εκλογικών αναμετρήσεων για τη διεκδίκηση της έδρας της Περιφέρειας Στερεάς, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός.
Αποδεικνύοντας εμπράκτως την ευγνωμοσύνη του για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο πρόσωπό του οι Βοιωτοί, θέλησε να συναντήσει πρωτίστως την ομάδα του που μαζί έδωσαν έναν έντιμο αγώνα αλλά και τους πολίτες των δύο μεγάλων πόλεων του νομού, οι οποίοι άφησαν το περιθώριο στους αντιπάλους του να τον «πλησιάσουν» περισσότερο.
Στο πλευρό του Φάνη Σπανού βρέθηκε η πρώτη σε ψήφους γυναίκα υποψήφια στα περιφερειακά ψηφοδέλτια , η συνονόματη Φανή Παπαθωμά αλλά και ο αμέσως επόμενος σε ψήφους στην Π.Ε. Βοιωτίας με το ψηφοδέλτιο «Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας, Χάρης Σανιδάς.
Οι πρώτοι πολίτες που είδαν το Φάνη και την παρέα του να περπατούν χαλαρά στην περιοχή της Κρύας, έσπευσαν να διαδώσουν το νέο στην πόλη… όπως και την απρόσμενη επίσκεψη του νυν Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη που έκανε μια μικρή στάση στη Βοιωτική πρωτεύουσα, πριν τον τελικό του προορισμό στην πόλη της Λαμίας, εν μέσω της πολύ κρίσιμης και για εκείνον περιόδου για τη διεκδίκηση του Δήμου Αθηναίων.
Ο Φάνης Σπανός έστειλε το μηνυμά του σε όλους τους Στερεοελλαδίτες, μέσα από το μικρόφωνο του STEREANEWS, ερμηνεύοντας με τον δικό του τρόπο το μήνυμα της κάλπης. Αποκάλυψε επίσης, τις πολύ πρώτες προτεραιότητές του για την επομένη των εκλογών, εάν βρεθεί στο τιμόνι τις Περιφέρειας, όχι όμως και τους συνεργάτες εκείνους που ως άλογα κούρσας θα τους επιλέξει για χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες. Κρατώντας κλειστά τα χαρτιά του, όπως δήλωσε, δεν προτίθεται να μοιράσει μια πίτα που δεν έχει ακόμα φτιαχτεί.

VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
 Νωρίτερα, τόσο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Φάνης Σανός, όσο και ο νυν Κώστας Μπακογιάννης, είχαν σπεύσει να συναντήσουν και να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στην αυτοδιοικητική προσπάθεια που καταβάλλει, τον υποψήφιο Δήμαρχο Λιβαδειάς (και πρώην Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος) Γιάννη Ταγκαλέγκα.