Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Την ανακαινισμένη βιβλιοθήκη της ΕΣΗΕΑ επισκέφθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης – Ένα κομποσκίνι για ευλογία στην Θηβαία Β` Αντιπρόεδρο κα Άρια Αγάτσα



Η ανακαινισμένη βιβλιοθήκη τής ΕΣΗΕΑ,με το πολύτιμο αρχειακό και ιστορικό υλικό άνοιξε τις πύλες για μια παγκόσμια προσωπικότητα. Τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Για την ανακαίνιση τής βιβλιοθήκης εργάστηκαν οι διεθνούς φήμης αρχιτέκτονας Κώστας Στάικος και ιστορικός Τριαντάφυλλος Σκλαβενίτης,ενώ έχει συγκροτηθεί Επιτροπή από έμπειρους συναδέλφους- δημοσιογράφους, που ενημερώνεται και γνωμοδοτεί για όλα τα ζητήματα, αφού μετά το πέρας των εργασιών άρχισε και συνεχίζεται η καταλογογράφηση. 

«Θεωρώ τιμή μου και τύχη μου μαζί, σε όλη αυτή να την μεγάλη υπόθεση να είμαι επικεφαλής εκ του καταστατικού τής ΕΣΗΕΑ κι ευχαριστώ την Πρόεδρο Μαρία Αντωνιάδου και τα μέλη τού ΔΣ για τη συμπαράσταση και συνδρομή τους. Η Μαρία Αντωνιάδου,είχε αυτό το όραμα από παλιότερα και καταφέραμε να το υλοποιήσουμε μέσα σε αυτή τη διετία για να μείνει ως παρακαταθήκη και στις επόμενες γενιές...» σχολίασε σχετικά με την σημερινή επίσκεψη του κκ. Βαρθολομαίου στην ΕΣΗΕΑ, η Βοιωτή κα Άρια Αγάτσα. 
Μάλιστα, έτυχε και μιας ξεχωριστής ευλογίας, καθώς ο Παναγιώτατος της χάρισε ένα κομποσκίνι. «Θα το φοράω για πάντα...» συμπλήρωσε μέσα από τη σελίδα της στα social media.  

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: