Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Βούλα Καράλη και Γιάννης Νταβαλούμης διεκδικούν την Κυριακή τη θέση του Δημάρχου Ορχομενού - Οι έδρες του νέου ΔΣ στις πέντε παρατάξεις

Στην τελική ευθεία μιας προεκλογικής περιόδου  που κινήθηκε στους ρυθμούς πέντε συνδυασμών για τον Δήμο Ορχομενού και μετά τις επιλογές των δημοτών στις εκλογές της 26ης Μαϊου στο πρόσωπο των Δημοτικών Συμβούλων – τους οποίους θα ανακοινώσουμε μετά την τελική σταυροδοσία  – βρισκόμαστε μπροστά στην επιλογή του Δημάρχου Ορχομενού για την 4ετία 2019 – 2023, δηλαδή τους επικεφαλής των Συνδυασμών  «Επανεκκίνηση Τώρα»  με Υποψήφια Δήμαρχο Ορχομενού την κα Βούλα Καράλη που κατέκτησε την πρώτη θέση με 343 ψηφοδέλτια διαφορά… και «Συνέπεια & Πράξη» - με Υποψήφιο Δήμαρχο Ορχομενού τον κ. Γιάννη Νταβαλούμη που κατέκτησε την δεύτερη θέση.

Επίσημη ανακοίνωση για την μετεκλογική συνεργασία έβγαλαν τόσο ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης Ορχομενού (https://orchomenos-press.blogspot.com/2019/05/h_30.html) καθώς και ο Συνδυασμός «Πορεία Προοπτικής» (https://orchomenos-press.blogspot.com/2019/05/blog-post_267.html) . Ο Συνδυασμός «Δύναμη Ανατροπής» μέσω της σελίδας τους στα social media ανέφεραν τα εξής:
«Ευχαριστούμε όλους τους Δημότες που μας τίμησαν με την ψήφο τους... Αυτούς που στήριξαν τον τίμιο και καθαρό αγώνα μας ενάντια σ'αυτό που όλοι θέλουν να αλλάξουν αλλά (πιθανόν) δεν έχουν ακόμα τη δύναμη...! Θα συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα από τη θέση που μας εμπιστεύτηκαν...!»


Τελικά, οι έδρες στο νέο ΔΣ έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 
Συνδυασμός                                                                Ποσοστό              Ψήφοι
ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ                                  38.89 %                 3.064
ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΠΡΑΞΗ                                         34.53 %                 2.721
ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ                                    13.41 %                  1.057
ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ                                      9.05 %                   713
ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ              4.1 %                     323

Δεν υπάρχουν σχόλια: