Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Άπαντες πέρασαν από το περίπτερο των Ενεργών Δημοτών που διεκδικούν τη Δημοτική Ενότητα Ορχομενού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Οι "ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ" προέβησαν σε μια όχι τόσο συνηθισμένη για την πόλη μας δράση, για την ενημέρωση του κοινού, αλλά και για την ανταλλαγή απόψεων με τους πολίτες. Την Κυριακή 19/05/2019 στο χώρο της Κεντρικής Πλατείας Ορχομενού και δίπλα από το άγαλμα << Φρίξος και Έλλη>> έστησαν ένα περίπτερο με έντυπο ενημερωτικό υλικό και πολύ διάθεση για συζήτηση.

Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε το περίπτερο κατά την διάρκεια της μέρας, ενημερώθηκε, εξέφρασε παράπονα , προτάσεις, είπε την γνώμη του για διάφορα θέματα και φυσικά δεν έλειψαν τα προγνωστικά και οι προβλέψεις για τον τελικό νικητή. Επίσης αρκετοί επαγγελματίες της πόλης μας συνεισέφεραν σε έναν εποικοδομητικό διάλογο.
Τέλος, εκπρόσωποι από όλες τις παρατάξεις έδωσαν το παρόν και ανέπτυξαν τις σκέψεις τους. Συγκεκριμένα και με σειρά προσέλευσης:


Σταύρος Χριστακάκης – ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ

Αναστασία Υπερηφάνου – ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ

Πρόδρομος Εμμανουηλίδης – ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Μπάμπης Πανάγου – ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Βούλα Καράλη – #ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ

Μίμης Βαγενάς – #ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ

Οι " ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ" εύχονται σε όλους καλή επιτυχία και θα είναι δίπλα σε κάθε προσπάθεια που θα πάει τον τόπο μπροστά, αλλά και απέναντι σε ότι είναι εις βάρος των συνδημοτών και της κοινωνίας. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους τους συνδημότες που αγκάλιασαν αυτή μας την κίνηση και δεσμευόμαστε για την συνέχεια.
Να τονίσουμε ότι η εκδήλωση είχε όλες τις απαραίτητες άδειες που απαιτούνται από τον Δήμο, Αστυνομία κτλ. Επίσης σεβάστηκε τον χώρο και το περιβάλλον.
Ραντεβού στην κάλπη…

Ενεργοί Δημότες Ορχομενού

Δεν υπάρχουν σχόλια: