Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Η εταιρεία isostevia-Αφοι Παναγώτα ΟΕ διακρίθηκε για την εξαιρετική ποιότητα και τη γευστική υπεροχή των προϊόντων της στις Βρυξέλλες

Στις 14 Ιουνίου 2017 ,στις Βρυξέλλες η εταιρεία isostevia-Αφοι Παναγώτα ΟΕ διακρίθηκε για την εξαιρετική ποιότητα και τη γευστική υπεροχή των προϊόντων της. Η isostevia κατέκτησε το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης του International Taste & Quality Institute (iTQi) με τη σήμανση των 3 χρυσών αστεριών και βαθμολογία 91,3% για το προϊόν isostevia φυσικό γλυκαντικό από το φυτό στέβια. Είναι η πρώτη φορά που βραβεύεται γλυκαντικό με στέβια με το βραβείο Ανώτερης Γεύσης και τη σήμανση των 3 χρυσών αστεριών, γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα το moto της εταιρείας… η πιο νόστιμη!
Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας (iTQi) με έδρα τις Βρυξέλλες, είναι ο κορυφαίος οργανισμός που έχει ως στόχο τη δοκιμή και την προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο.Οι κριτές της επιτροπής του iTQi, προερχόμενοι από 17 διαφορετικές χώρες, είναι μέλη μεγάλου κύρους οργανισμών εστίασης στην Ευρώπη.
Το "iTQi Βραβείο Ανώτερης Γεύσης" είναι η μόνη σφραγίδα ποιότητας στην γεύση η οποία δίνεται από διαμορφωτές γνώμης, βραβευμένους με Michelin Σεφ & Γευσιγνώστες ,βασισμένη στην κρίση τους χωρίς την παροχή βασικών πληροφοριών.
Εικόνα 1. Αποτελέσματα Αξιολόγησης isostevia
Το isostevia γλυκαντικό με γλυκοζίτες από εκχύλισμα του φυτού Στέβια είναι 100% φυσικό προϊόν, σε κρυσταλλική μορφή, με μηδέν θερμίδες και εκπληκτική γεύση. Δεν περιέχει τεχνητά γλυκαντικά και είναι κατάλληλο για όσους έχουν επιλέξει έναν υγιεινό τρόπο ζωής ,χωρίς ζάχαρη.
Το isostevia φυσικό γλυκαντικό από το φυτό Στέβια διατίθεται σε συσκευασίες τύπου Can 250gr και 500gr καθώς και σε μορφή sticks , κουτί 50 και 300 sticks.
Με το βραβείο αυτό η εταιρεία isostevia-Αφοι Παναγώτα ΟΕ σφραγίζει τη θέση της ως τη μοναδική Ελληνική εταιρεία που ειδικεύεται αποκλειστικά στην παραγωγή προϊόντων με Στέβια και δεσμεύεται να συνεχίσει να ικανοποιεί τις ανάγκες των καταναλωτών με υψηλής ποιότητας και εκπληκτικής γεύσης φυσικά προϊόντα.
Επιλέξτε φυσικά… επιλέξτε isostevia… επιλέξτε την πιο νόστιμη!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΑΝΑΓΩΤΑΣ
CEO isostevia

Δεν υπάρχουν σχόλια: