Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

Πανηγυρίζει ο συνοικισμός της Λιβαδειάς του Αγίου Παντελεήμονα και οι χοροί καλά κρατούν!Καλά κρατούν κάθε χρόνο, παραμονή του Αγίου Παντελεήμονα, οι μικρασιάτικοι χοροί και τα τραγούδια που ερμηνεύουν υποδειγματικά η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Λιβαδειάς, στην ομώνυμη συνοικία της πόλης της Λιβαδειάς.
Εκεί όπου μετά τον πανηγυρικό εσπερινό και την περιφορά της εικόνας του Αγίου, οι Μικρασιάτες τρίτης και τέταρτης γενιάς γιορτάζουν στο προαύλιο του Ναού, μαζί με φίλους που έρχονται απ` όλη την ευρύτερη περιοχή και προσκεκλημένους τους. Φέτος, το χορευτικό πρόγραμμα περιελάμβανε χορούς από τη Μ.Ασία, την Ικαρία και τη Θράκη, σε διδασκαλία του κ. Νίκου Γαλανάκου, ενώ μαζί τους ήταν και χορευτές από γειτονικές περιοχές, όπως την Τιθορέα, κ.α.
Ακολούθως, η χορωδία των γυναικών του Συλλόγου υπό τη διδασκαλία της κας Ιωάννας Παναγιωτίδη – Σταύρου φανέρωσαν σ` όλους μας πως σε κάθε τους εμφάνισης, θα ανεβάζουν τον πήχη λίγο ψηλότερα. Στην βραδιά του για την ετήσια γιορτή του Συνοικισμού, τραγούδησαν για πρώτη φορά Τσιτσάνη, κι` απλά καταχεικροτήθηκαν!
 
Το ORCHOMENOS PRESS ήταν και εκεί γιατί το αξίζουν!

Καλή συνέχεια στο καλοκαίρι σας! Και του χρόνου!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: