Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Η «ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ» αλλάζει σελίδα!

Ό,τι δεν ανανεώνεται, απλά πεθαίνει… κι` εμείς κάθε άλλο παρά αυτή την «μοίρα» δεν θα αποδεχθούμε, αφού χάρις σ` εσάς, το πιστό μας κοινό, εσάς που μας ενθαρρύνεται με την θετική σας κριτική, εσάς που χρόνια τώρα, είτε ως συνδρομητές ή ως αναγνώστες που μας βρίσκεται στα κεντρικά περίπτερα, μας διαβάζεται, μας εμπιστεύεστε αλλά και μας τιμάται με την επιλογή σας, αλλάζουμε σελίδα!!!
Σκοπός μας είναι η ύλη αυτής της εβδομαδιαίας εφημερίδας – που το 20011 άνοιξε τα φτερά της σ` όλη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – να ενισχυθεί, να εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο, να έχει μ` άλλα λόγια, χώρο για όλους και για όλα. Μεγαλώνουμε, δηλαδή, σε σελίδες και ξαναγεμίζουμε τις «μπαταρίες» πρωτίστως του δικούς μας μυαλού, προκειμένου όλοι εσείς να γίνεστε αποδέκτες ενός εντύπου, που καλείται να σηκώσει στις πλάτες του μια ολόκληρη περιφέρεια, να ενισχύσει ακόμη πιο πολύ την «περιφερειακή συνείδηση» και εν τέλει να ενημερώνει για ο,τι συμβαίνει σε κάθε γωνιά της Στερεάς γης. Θα ασχοληθούμε ακόμη πιο πολύ με τους πρωταγωνιστές της περιοχής μας, με τους ανθρώπους που προάγουν το επιχειρείν, τον πολιτισμό, ο,τι δημιουργικό γίνεται γύρω μας.
 «Στην καρδιά» μας, όμως,  θα έχουμε πάντα την Φωκίδα.
Την έδρα μας και την αφετηρία μας.
Αγαπητοί αναγνώστες, για εσάς και πάλι, ο εκδότης κ. Βαγγέλης Μυταράς και όλο το ανθρώπινο δυναμικό της ΑΡΧΕΤΥΠΟ και της «ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ», υλοποιούν την απόφαση να ανανεώσουμε για τα καλά το ενδιαφέρον σας, αφού σήμερα στα χέρια σας θα κρατάτε ένα φύλλο «ριζικά ανανεωμένο». Παντελώς διαφοροποιημένο, ως προς την εικόνα του, αλλά όχι και ως προς την βασικότερη μας αρχή, η οποία ήταν και παραμένει μια και μοναδική: Ο απόλυτος σεβασμός στην ελευθεροτυπία και σε σένα, σε σας, στους αναγνώστες μας! 
Καλή συνέχεια στο καλοκαίρι μας.

Με εκτίμηση 
Λάμπρος Αριστ. Ρόδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: