11 χρόνια μαζί σας... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

11 χρόνια μαζί σας... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΣΩΣΤΗ


         Το βράδυ της Παρασκευής 21 Αυγούστου 2015, η πλατεία Αγίου Σώστη (Αθάμαντος) της Σκριπούς γνώρισε και πάλι στιγμές ψυχαγωγίας όπως της αξίζει.
Ο Δήμος Ορχομενού διοργάνωσε μια όμορφη βραδιά δημοτικής, κατά κύριο λόγο, μουσικής με Ορχομένιους καλλιτέχνες. Η πρώτη από τις εκδηλώσεις που προσφέρει στους κατοίκους της περιοχής μας η Δημοτική αρχή.
        Λίγο μετά τις 10 το βράδυ ο Πέτρος Καραΐσκος ξεκίνησε το πρόγραμμα με το κλαρίνο του και λίγο αργότερα ο πατέρας του και βιρτουόζος του κλαρίνου Γιώργος Καραΐσκος, γέμισε την πλατεία με γλυκιές μελωδίες. Στο τραγούδι ο Θύμιος Λειβαδίτης με την πραγματικά όμορφη φωνή του συνεπήρε τους παρευρισκόμενους, συνοδευόμενος από τον Παναγιώτη Μαμούρη και την Κατερίνα Τελώνα.
        Λίγο η αβέβαιη πολιτική κατάσταση, λίγο ο μήνας των διακοπών Αύγουστος και φυσικά η οικονομικά δύσκολη εποχή είχαν τον αντίκτυπό τους. Η πλατεία δεν ήταν ασφυκτικά γεμάτη αλλά όσοι παραβρέθηκαν όχι μόνο διασκέδασαν με τις παραδοσιακές μελωδίες και τα τραγούδια αλλά απόλαυσαν και χορό όπως αρμόζει σε ένα δημοτικό γλέντι.
        Την εκδήλωση τίμησαν: ο μητροπολίτης Κυδωνιών κ.κ. Αθηναγόρας, ο π. Χαράλαμπος Χατζηχαραλάμπους, ο Δήμαρχος Ορχομενού και πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκάς Υπερήφανος με τη σύζυγό του, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Ορχομενού κ. Λάμπρος Ρόδης, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Νταβαλούμης, Άγγελος Μαράντος και Έλενα Γεωργίου-Ζάντζα, οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων Ορχομενού κ. Βασίλης Τάγκαλης, Παύλου κ. Ηρακλής Ντουφεξής, Άγιου Σπυρίδωνα κ. Θανάσης Κουτομάνος, ο εκπρόσωπος του Πύργου κ. Γιάννης Σταμούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Χρήστος Μπαμπλέκος, Αλέξανδρος Ζυγογιάννης, Γρηγόρης Γαλάνης, Θανάσης Ρουμελιώτης και Γιάννης Φουρτάκας, του τοπικού συμβουλίου Κοκκίνου κα Φανή Θεοδώρου, του τοπικού συμβουλίου Ορχομενού κα Γιάννα Τουλούπη-Γκικοπούλου, ο πρόεδρος του συλλόγου Ορχομενίων Αθήνας «Μινύας» κ. Νίκος Καρρής, από την ομάδα του Πολιτιστικού Κέντρου Ορχομενού οι κυρίες Ιωάννα Παναγιωτίδη,  Έφη Τζαβάρα-Νικολακάκου και Μαρία Κραβαρίτη-Ψαλλίδα, ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου κ. Γιάννης Πάνου και φυσικά πολλοί Ορχομένιοι και Ορχομένιες.
        Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι κύριοι Βασίλης Λουκάς, Δημήτρης Γούλας, Δημήτρης Χριστοδούλου, Γιώργος Παπανικολάου, Νίκος Κουβαράς, Χρήστος Καραντζάς, Χρήστος Πελώνης και δύο ακόμα που θέλησαν να παραμείνουν ανώνυμοι.

Γραφείο Τύπου Δήμου Ορχομενού
Φωτογραφίες: Γιάννης Πάνου, Γιάννης Μάντζας


Δεν υπάρχουν σχόλια: