Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Για ανυπαρξία κυβερνητικού και κοινοβουλευτικού έργου του Υπουργείου ΠΑΠΕΝ κάνει λόγο ο κ. Ευ. Μπασιάκος

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ν. Βοιωτίας, κ. Βαγγέλης Μπασιάκος, αναφορικά με την ομολογημένη ανυπαρξία κυβερνητικού και κοινοβουλευτικού έργου του Υπουργείου ΠΑΠΕΝ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ομολογημένη από τον Αν. Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Γιάννη Τσιρώνη ανυπαρξία κυβερνητικού και κοινοβουλευτικού έργου στους περισσότερους τομείς αρμοδιότητας του, λόγω και των διαφωνιών του με τον προηγούμενο Υπουργό κ. Παν. Λαφαζάνη, αποδεικνύει περίτρανα την αποτυχία της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στην αντιμετώπιση κρίσιμων προβλημάτων και θεμάτων του Περιβάλλοντος, της Ενέργειας και της Κλιματικής Αλλαγής. Όπου είχαν καλλιεργηθεί πολλές προσδοκίες.
Είναι βέβαιο ότι ούτε η επόμενη πολιτική ηγεσία υπό τον Υπουργό κ. Π. Σκουρλέτη κατάφερε να αντιμετωπίσει, έστω και στο ελάχιστο, τα κρίσιμα αυτά προβλήματα.
Οι ερασιτεχνισμοί, οι πειραματισμοί και η ανικανότητα οδήγησαν δυστυχώς σε πλήρη αποτυχία. Απέμειναν μόνο οι επικοινωνιακές ρουκέτες τους.
Η κρίση τώρα ανήκει στον ελληνικό λαό».




Δεν υπάρχουν σχόλια: