Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Ξανά Μαζί: Ο Συνδυασμός «ΟΡΑΜΑ και ΕΡΓΟ» του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Λουκά Υπερήφανου έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή του!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ενθουσιασμό, φρεσκάδα και παλμό: Αυτό ενέπνευσε απόψε ο Συνδυασμός  «ΟΡΑΜΑ και ΕΡΓΟ» του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Λουκά Υπερήφανου  στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση, η οποία συνέπεσε και με τα άτυπα εγκαίνια του εκλογικού τους κέντρου. 

Ενός συνδυασμού που  «ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ» διεκδικεί εκ νέου το Δήμο Ορχομενού έχοντας ως πλεονέκτημά του την ριζική ανανέωση του ψηφοδελτίου του και φυσικά τον κόσμο που επιζητά την επιστροφή στην ηγεσία του Δήμου, τον Δημάρχου που για μια 8ετία συνέδεσε αυτό τον τόπο με έργα υποδομής και με παρακαταθήκη μεγαλύτερο ίσως απ` όλα, την υλοποίηση του αποχευτευτικού στο κέντρο του Δήμου. 









 Ο κ. Υπερήφανος συγκέντρωσε τους πρωταγωνιστές αυτών των εκλογών – καθώς έχει συνθέσει ένα ολοκληρωμένο και ξεχωριστά ελπιδοφόρο ψηφοδέλτιο  - σε γνωστό κέντρο της πόλης και χωρίς πολλά λόγια τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Ευχαριστίες, όμως, είχε και για τους συνεργάτες του, με τους οποίους πορεύτηκε τις προηγούμενες δεκαετίες και για προσωπικούς λόγους αποφάσισαν να απέχουν από την εκλογική διαδικασία. Όμως, ήταν και πάλι στο πλευρό του, όπως ο πρώην Πρόεδρος και πολυσέβαστος στην κοινωνία του Ορχομενού κ. Παναγιώτης Υπερήφανος, ο κ. Γιώργος Βόμπας, Δημοτικός Σύμβουλος από την Ενότητα Ακραιφνίου και ο κ. Γιώργος Καλαμπόκας, Δημοτικός Σύμβουλος από την Ενότητα Ορχομενού. Μάλιστα, ο Υπ. Δήμαρχος ζήτησε από τον τέως Πρόεδρο του ΔΣ να προλογίσει αυτή την πρώτη επίσημη συνάντηση του συνδυασμού.

Αποδεχόμενος την τιμή και με το εύρος της προσωπικότητάς του, ο κ. Υπερήφανος μίλησε όπως πάντα πράττε: από καρδιάς! Για τον Δήμαρχο Υπερήφανο, για τον άνθρωπο Υπερήφανο και τον ηγέτη Λουκά Υπερήφανο, που κατάφερε «ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ» να ανανεώσει ριζικά τον συνδυασμό του φρεσκάροντας και την επιθυμία του κόσμου για κάτι νέο, μη παραβλέποντας, ωστόσο, την εμπειρία των «δυνατών» συμβούλων που πάλι έχει στο πλευρό του. «Θέλω να σας ευχηθώ ολόψυχα καλή επιτυχία, που θα την έχετε, γιατί αυτό που βλέπω στα μάτια σας δεν περιγράφετε. Να έχετε ένα καλό αγώνα και να σας αναδείξει ο κόσμος μας νικητές προκειμένου αυτός ο τόπος να «ξαναγελάσει», να ξαναγεννηθεί και να αποτινάξει από πάνω του ο,τι ήταν αυτό για το οποίο σήμερα επιζητούμε όσο τίποτε άλλο: Την αλλαγή στην ηγεσία του Δήμου μας» τόνισε καταχειροκροτούμενος ο κ. Παναγιώτης Υπερήφανος. 


 Ο Υπ. Δήμαρχος πήρε το λόγο και ευχαρίστησε από καρδιάς τον παλιό του συνεργάτη, τονίζοντας: «Θέλω να σας ζητήσω να ολοκληρώσουμε ένα καθαρό αγώνα, να καταφέρουμε να δώσουμε τον κόσμο μας την ελπίδα πως κάτι καλύτερο μπορούμε να τους δώσουμε και να τους ζητήσουμε να μας εμπιστευτούν» ανέφερε στον χαιρετισμό του. «Ο κόσμος του Δήμου μας είναι γεγονός πως μας ζητά να επιστρέψουμε στην εξουσία. Γι` αυτό και ξανά μαζί αυτό θα καταφέρουμε. Να γίνουμε ξανά Δημοτική Αρχή και μ` όλους εσάς, πρόσωπα που ο καθένας σας έχει τη δική του πορεία και επαγγελματική διαδρομή, στις 18 Μαϊου να είμαστε οι νικητές αυτών των εκλογών» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρώην Δήμαρχος Ορχομενού και εκ νέου υποψήφιος κ. Λουκάς Υπερήφανος.
Στην συνέχεια έδωσε το λόγο στους υποψήφιους του Συνδυασμού, για να παρουσιαστούν στην ομήγυρη. Ο ένας μετά τον άλλο , είχαν μόνο ευχαριστίες προς το πρόσωπο του κ. Λουκά Υπερήφανου να εκφράσουν αλλά και να επαναλάβουν την διάθεσή τους αυτή η ομάδα, ενωμένη, να «πάει μόνο για την νίκη» όπως ακούστηκε πολλές φορές. 







Με την επιστροφή τους στο εκλογικό κέντρο, η ομάδα του Συνδυασμού «ΟΡΑΜΑ και ΕΡΓΟ» ανανέωσε την συνάντησή τους σύμφωνα με το προεκλογικό πρόγραμμα, που επίσημα θα ανακοινωθεί προσεχώς.