Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Το ORCHOMENOS PRESS μπήκε στα… «παρασκήνια» της προετοιμασίας της παράστασης της Θεατρικής Ομάδας του Δήμου Ορχομενού!


Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι πρόβες της Θεατρικής Ομάδας του Δήμου Ορχομενού, προκειμένου τον Φεβρουάριο να ανεβάσουν την Αριστοφανική κωμωδία του Βοιωτού θεατρικού συγγραφέα κ.  Πέτρου Χουτζούμη «Είσαι ό'τι δηλώσεις»  ή αλλιώς «Θα σε κάνω πρωθυπουργό» και σε σκηνοθεσία της κας Καίτης Παπανίκα.  Οι πρόβες γίνονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ορχομενού και το ORCHOMENOS PRESS αποδέχθηκε την πρόσκλησή τους και μέσα από το φακό μας καταγράψαμε φωτογραφικά μερικά χαρακτηριστικά στιγμιότυπα!





Στην παράσταση παίρνουν μέρος οι ηθοποιοί:
Βούτσας Γιώργος, Βούτσας Αλέκος, Γυφτοκώστας Γιώργος, Γιαννάκη Κατερίνα, Μπέης Δημήτρης, Δέλλιος Βασίλης, Παπαγεωργίου Εριφύλη, Κουκογιάννη Ευαγγελία, Ζωγράφος Μάκης, Κυριάκου Φαίδρα, Αυγέρη Χαρά, Στεργιούλα Στέλλα,Ραμαντάνης Γιώργος.
Την επιμέλεια της μουσικής έχει ο κ. Κώστας Πατσαλής με την βοήθεια του Δημήτρη Μπέη. Χρέη υποβολέα κάνει ο Δημήτρης Ραμαντάνης.
Καλή συνέχεια στην Θεατρική μας Ομάδα!

Αναμένουμε νεότερες ανακοινώσεις για την πρεμιέρα τους! 

1 σχόλιο:

erifili είπε...

Σε ευχαριστούμε πολύ Λάμπρο για την διαφήμιση που μας κάνεις.Τελικά η πρεμιέρα μας θα γίνει 9 Μαρτίου 2014.Θα υπάρξουν φυσικά οι ανάλογες ενημερώσεις.