Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Άκαρπη η σημερινή συνάντηση των Βοιωτών στον ΟΑΕΕ

Εκρηκτικό ήταν σήμερα το κλίμα ανάμεσα στους Βοιωτούς εκπροσώπους και της Διοικήτριας του ΟΑΕΕ, που πραγματοποιήθηκε στο πρωί στην Αθήνα. Οι τόνοι ανέβηκαν και η ένταση κορυφώθηκε όταν – μεταξύ άλλων- ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Σταθάς  αναγκάστηκε από αγανάκτηση να βγει ακόμη και εκτός αιθούσης όταν άκουσε την κ. Κοτίδου να χαρακτηρίζει ως ... «προσωπική επιλογή» την κατάργηση όλων των Γραφείων των ΟΑΕΕ ανά την Ελλάδα, δηλαδή και αυτό της Θήβας προκειμένου να λειτουργεί ένα και μόνο… Γραφείο πλέον ανά Νομό, δηλαδή μόνο της Λιβαδειάς! 

«Από τα ρούχα του» βγήκε ο Βουλευτής Βοιωτίας κ. Γιάννης Σταθάς κατά την σημερινή συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία των Βοιωτών με την Διοικήτρια του ΟΑΕΕ κ. Κοτίδου προκειμένου να διατηρηθεί το Γραφείο του ΟΑΕΕ στη πόλη της Θήβας μέσα από μια σειρά βεβαίως επιχειρημάτων.
Αλλά δεν ήταν ο μόνος καθώς και ο Ευάγγελος Μπασιάκος (!!!) και ο Παναγιώτης Αγνιάδης από το Επιμελητήριο Βοιωτίας,  μαζί με τον κ. Βασίλειο Γκέλη από τον Εμπορικό Σύλλογο Θήβας και ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου έδωσαν σκληρή μάχη για την υπεράσπιση των απόψεών τους.
Η κα Κοτίδου απέκλεισε – σύμφωνα με πληροφορίες – την ανατροπή της απόφασης ενώ σε γενικές γραμμές δεν βρέθηκε σχεδόν κανένα πεδίο συνεννόησης.
Ύστερα από την άκαρπη αυτή συνάντηση – σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες – επόμενος στόχος των Βοιωτών είναι η άμεση επαφή με τον Υπουργό Εργασίας κ. Βρούτση.

 Θα επανέλθουμε… 

Δεν υπάρχουν σχόλια: