11 χρόνια μαζί σας... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

11 χρόνια μαζί σας... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση ζωοκλοπής που διαπράχθηκε από ποιμνιοστάσιο 47χρονου ημεδαπού στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θηβαίων

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη ένας 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ζωοκλοπή


Από το Αστυνομικό Τμήμα Βαγίων Βοιωτίας, εξιχνιάσθηκε υπόθεση ζωοκλοπής, η οποία διαπράχθηκε από ποιμνιοστάσιο, ιδιοκτησίας 47χρονου ημεδαπού, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θηβαίων.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη χθες (28-01-2014) το μεσημέρι ένας 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ζωοκλοπή.

Ειδικότερα χθες το πρωί, ο 47χρονος μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Βαγίων και κατήγγειλε ότι το χρονικό διάστημα από απογευματινές ώρες της 26-01-2014 έως πρωινές ώρες της 27-01-2014, άγνωστος/οι δράστης/ες, αφαίρεσαν από ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του, εννέα αμνοερίφια και ένα βοοειδές, συνολικής χρηματικής αξίας (1.500) ευρώ.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, το ανωτέρω βοοειδές εντοπίστηκε σε περιβάλλοντα περιφραγμένο χώρο ποιμνιοστασίου, ιδιοκτησίας του 31χρονου και αποδόθηκε στον 47χρονο ιδιοκτήτη του.


Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Βαγίων, ενώ ο 31χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: