Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Φωτίστηκε το «μπαλκόνι» της Ακραιφνίας στην Υλίκη

Μετά από επίμονα αιτήματα του Συλλόγου Εθίμων και Παραδόσεων «Η Αγία Παρασκευή», η ηλεκτροδότηση της εκκλησίας του Δ.Δ.Ακραιφνίου στον αρχαιολογικό χώρο του Πτώον έγινε πραγματικότητα, γεγονός που θα επιτρέψει σ` όλους να μπορούν να επισκέπτονται το χώρο καθ` όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ο δραστήριος αυτός Σύλλογος – που πριν από μερικά χρόνια έλαβε την πρωτοβουλία να μεταμορφώσει στην κυριολεξία με δικά τους χρήματα και πάρα πολύ προσωπική εργασία το «μπαλκόνι» του Ακραιφνίου στην Υλίκη – ανακοίνωσε το γεγονός μέσα από τα social media και ευχαρίστησε την τοπική κοινότητα Ακραιφνίου και προσωπικά τον πρόεδρό της κ. Αλέκο Βασιλείου για τη συνεργασία τους. Μάλιστα, σε λίγες μέρες, μας ενημερώνουν πως θα είναι όλα πανέτοιμα για την γιορτή της χάρης της, για την οποία μας απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση. «Με πίστη και αγάπη για το καλό του συνόλου της περιοχής» είναι ο επίλογος του ευχαριστηρίου τους.
Παιδιά, μπράβο κι` από εμάς!


 Όλοι ξέρουμε το σπουδαίο έργο σας,  το διαχρονικό σας ενδιαφέρον και το εθελοντικό σας πνεύμα, παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: