Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Ιδρύθηκε Εθνική Συνδικαλιστική Επιτροπή Αγροτών

Ως αποτέλεσμα της Πανελλαδικής Σύσκεψης εκπροσώπων Αγροτικών Συνδικαλιστικών και Συνεταιριστικών Οργανώσεων, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 11 Αυγούστου στην Αθήνα ομόφωνα αποφασίστηκε η ίδρυση Εθνικής Συνδικαλιστικής Επιτροπής έκφρασης των Ελλήνων αγροτών.
Όπως τονίζεται σε σχετική διακήρυξη που εξέδωσαν οι συμμετέχοντες στην σύσκεψη την οποία και υπογράφουν, στόχος της κίνησής τους αυτής είναι :

  1. Να συντονίσουν τις παραπέρα ενέργειες – κινήσεις τους προκειμένου να μην περάσουν τα φορολογικά και άλλα μέτρα που σχεδιάζει να εφαρμόσει η Κυβέρνηση και τα οποία αν εφαρμοσθούν θα έχουν σαν αποτέλεσμα τον αφανισμό των Ελλήνων αγροτών.
  2. Να συμβάλλουν με προτάσεις στην αναγκαία διαμόρφωση μιας Εθνικής Στρατηγικής για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στη χώρα μας.
Για την επίτευξη των παραπάνω στόχων η Εθνική Συνδικαλιστική Επιτροπή θα καταφύγει σε κάθε πρόσφορο μέτρο, αφού προηγούμενα εξαντλήσει κάθε διάλογο με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Καταλήγοντας καλούν όλους τους Έλληνες αγρότες, κτηνοτρόφους, αλιείς, δασεργάτες και μελισσοκόμους, καθώς και τις υπάρχουσες οργανώσεις τους, να πλαισιώσουν και να στηρίξουν την κίνησή για την επίτευξη του στόχου της και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των Ελλήνων αγροτών και κτηνοτρόφων.


Πηγή www.paseges.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: