Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Ξεκινούν από 7 Σεπτεμβρίου 2015 οι αιτήσεις για την Κατάρτιση και Πιστοποίηση στις Γνώσεις Ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Θήβας ( πρώην Κ.Ε.Γ.Ε.)

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Ξεκινούν από 7 Σεπτεμβρίου 2015 οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για την Κατάρτιση και Πιστοποίηση στις Γνώσεις  Ορθολογικής Χρήσης  Γεωργικών Φαρμάκων στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ»  Θήβας ( πρώην Κ.Ε.Γ.Ε.)
Το κόστος συμμετοχής στην διαδικασία ανέρχεται σε 25€ όσο ακριβώς το προβλεπόμενο παράβολο του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Το πρόγραμμα κατάρτισης  διάρκειας 12 ωρών θα παρέχεται δωρεάν
Μετά το πέρας των μαθημάτων θα ακολουθούν γραπτές  εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων στην αίθουσα Κατάρτισης  του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Θήβας
Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής τους  στην διαδικασία, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Θήβας
Προς διευκόλυνση των αγροτών οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνονται μαζικά μέσω συνεταιρισμών , συλλόγων ή ομάδων  για την κατάθεση των αιτήσεων μετά από συνεννόηση μαζί μας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στην υπεύθυνη  του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Θήβας,  Κα Αραπατσάκου Ασημίνα στο  τηλέφωνο  22620-22158 ( 2Ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θηβών – Ερυθρών – Πάνω από το Δημοτικό Στάδιο Θήβας- fax: 22620-29012)




Δεν υπάρχουν σχόλια: