Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Επίσκεψη του Πρεσβευτή του Βιετνάμ στην RAM EUROPE και στον Ορχομενό


Την εταιρεία RAM EUROPE στον Ορχομενό, που δραστηριοποιείται σε θέματα περιβάλλοντος, επισκέφτηκε την Κυριακή 2 Δεκέμβρη ο κ. Μπιν Βου, πρεσβευτής του Βιετνάμ στη χώρα μας.

Τον κ. Μπιν και την συνοδεία του υποδέχτηκε στα γραφεία της εταιρείας ο Διευθύνων σύμβουλος κ. Ρέντζος Θεόδωρος και του ανέπτυξε τους τομείς που εξειδικεύεται η εταιρεία, όπως πρωτοποριακές τεχνικές προστασίας του περιβάλλοντος με την μέθοδο της RAM, ECOBALLA που σκοπό έχει την  Κομποστοποίηση και Ανακύκλωση των απορριμμάτων .Παράλληλα παρουσιάστηκε η  δημιουργία pellets από τα στελέχη του βαμβακιού COTTON PELLETS©, τομέας που η εταιρία ασχολείται από το 2002.

Τέλος του ανέλυσε τους τομείς όπου η εταιρεία έχει κατοχυρωμένες ευρεσιτεχνίες, εδώ και πολλά χρόνια, στην προστασία περιβάλλοντος όπως τα Μηχανήματα καθαρισμού ακτών ,το όχημα πολλαπλών χρήσεων ΑΜΒΙΕΝΤΕ και τέλος το διασωστικό πυροσβεστικό JUMBO TRACK MULTI.  Κατόπιν ο κ. Μπιν περιηγήθηκε τις εγκαταστάσεις της RAM EUROPE στον Ορχομενό.

            Στη συνέχεια ο πρεσβευτής επισκέφτηκε το κέντρο εικονικής πραγματικότητας του Δήμου Ορχομενού (RISE) και ξεναγήθηκε στον θολωτό τάφο του Μινύα , στο αρχαίο ωδείο και στην εκκλησία της Παναγίας της Σκριπούς ενώ αποδείχτηκε γνώστης και λάτρης του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού.   

            Κατόπιν ο κ. Ρέντζος Θ. παρέθεσε γεύμα στον κ. Μπιν και τη συνοδεία του όπου προσφέρθηκαν πολλές τοπικές νοστιμιές και βέβαια, καπνιστή πέστροφα. Για την παρουσία του πρεσβευτή του Βιετνάμ στον Ορχομενό ενδιαφέρθηκαν πολλοί κάτοικοι της πόλης που τον χαιρέτησαν θερμά.

            Ο Διευθύνων σύμβουλος της RAM EUROPE κ. Ρέντζος Θ. και ο πρεσβευτής κ. Μπιν συμφώνησαν να προωθήσουν την διείσδυση της εταιρείας στο Βιετνάμ.

 
 

                                                                                                            Δελτίο τύπου RAM EUROPE     

Δεν υπάρχουν σχόλια: