Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Νοιάζομαι για την υγεία μου» από το Περιφερειακό Τμήμα Λιβαδειάς του Ε.Ε.Σ.


Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς με τους εθελοντές του και την Νοσηλεύτρια – Εκπαιδεύτρια του Αργυρώ Συλεούνη προέβησαν στην υλοποίηση του προγράμματος «Νοιάζομαι για την υγεία μου» και παρείχαν δωρεάν παιδοοδοντιατρικό έλεγχο στους μαθητές της πέμπτης και έκτης τάξης του 2ου Δημοτικού σχολείου Λιβαδειάς.
Οι μαθητές ανταποκρίθηκαν και συνεργάστηκαν άψογα με τους εθελοντές και τους γιατρούς και μετά το πέρας της εξέτασης τους με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό παρέλαβαν δωρεάν ένα πλήρες εξοπλισμένο φαρμακείο για το σχολείο τους.
Βέβαια το εν λόγω πρόγραμμα δεν θα ήταν δυνατόν να υλοποιηθεί  χωρίς την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια των γιατρών και συγκεκριμένα της παιδιάτρου κας Ευμορφίας Ηλιοπούλου και της παιδοοδοντιάτρου κα. Κορίνας Σερεμήδη, οι οποίες εθελοντικά και με ιδιαίτερη προθυμία μας προσέφεραν δωρεάν τις υπηρεσίες τους και τις ευχαριστούμε θερμά για αυτή την συνεργασία.
Το απόγευμα ακολούθησε ενημέρωση των γονέων για τους κανόνες υγιεινής , οι οποίοι με την σειρά τους συμμετείχαν ενεργά και μέσα σε μία ατμόσφαιρα ζεστή και δημιουργική ακολούθησε ένας γόνιμος διάλογος.

Για το Δ.Σ.
Μετά Τιμής
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ                                  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΙΝΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: