Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Συγχαρητήρια και από την Δημοτική Κοινότητα Λιβαδειάς


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Δημοτική Κοινότητα Λιβαδειάς, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια στους «Μικρούς Κινηματογραφιστές Λιβαδειάς»,μαθητές του 3ου και του 4ου Γυμνασίου ,που μέσα σε αυτές τις δύσκολες εποχές για την χώρα μας, κατάφεραν με την δροσιά, το κέφι και την δυναμική τους παρουσία να πάρουν το 1ο βραβείο σε Πανελλήνιο διαγωνισμό που διεξήχθη στον Πύργο Ηλείας και να κάνουν υπερήφανους τους γονείς ,τους καθηγητές τους και τους συμπολίτες τους. Ευχόμαστε στα παιδιά μας Χρόνια Πολλά & Καλές Γιορτές και πάντα με επιτυχίες!
Παραθέτουμε το Δελτίο Τύπου των παιδιών:
Το φετινό φεστιβάλ διεξήχθη από την 1η ως τις 8 Δεκεμβρίου 2012 στον Πύργο Ηλείας όπως κάθε χρόνο, παράλληλα με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους και φέτος απαριθμούσε 180 συμμετοχές! Μια από αυτές ήταν και η ταινία μικρού μήκους 2012 «Η Ζωή δεν γυρίζει πίσω».
ΟΙ Μικροί Κινηματογραφιστές Λιβαδειάς βρέθηκαν λοιπόν εκεί ως Ζιζάνια και μοιράστηκαν και φέτος τη μοναδική αυτή εμπειρία με όλα τα υπόλοιπα Ζιζάνια της Ελλάδας και του εξωτερικού!
Η ταινία Μικρών Κινηματογραφιστών Λιβαδειάς έχει προβληθεί το Σάββατο 1/12/2012.
και πήρε το πρώτο βραβείο μεταξύ των άλλων διαγωνιζόμενων στο ελληνικό τμήμα στην κατηγορία 13-16 ετών του φεστιβάλ Camera Zizanio 2012 με την ταινία μικρού μήκους “Η Ζωή Δεν Γυρίζει Πίσω”.
"ΜΙΚΡΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΕΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ" - 3ο ΚΑΙ 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
Υπεύθυνη: Βασιλική Ταβλά
Πρόκειται για τη νεανική κινηματογραφική ομάδα «Μικροί Κινηματογραφιστές Λιβαδειάς» που
απαρτίζεται από μαθητές του 3ου και του 4ου Γυμνασίου Λιβαδειάς και μετρά δύο σχολικά έτη
ζωής. Δημιουργήθηκε το 2010 ως εκπαιδευτικό πρόγραμμα κινηματογράφου μέσα στα πλαίσια
των Σχολικών Δραστηριοτήτων, για να διδαχθούν οι συμμετέχοντες μαθητές βιωματικά, πώς να δημιουργούν ταινίες μικρού μήκους. Την ταινία τη δημιούργησαν από κοινού οι μαθητές της ομάδας και των δύο σχολείων μαζί..
"Η Ζωή δε γυρίζει πίσω"
Συντελεστές
Σκηνοθεσία : Έφη Μπεχλιβανοπούλου 
Βοηθός Σκηνοθέτη: Δημήτρης Σαμουήλ
Ερμηνεία: Αναστασία Μπογδάνου, Νίκος Κολιούκος , Σίλβια Μοσκέρα , Νεφέλη Κολιούκου , Κωνσταντίνα Γέρου , Χρύσα Δημοπούλου , Κωνσταντία Διαμαντοπούλου , Επαμεινώνδας Λουκάς , Βίκυ Λιάκου , Τόνια Καντά , Τόνια Ντάνου , Έλενα Μανούσκου , Δημήτρης Σαμουήλ, Θάλεια Μπάδρα , Έφη Μπεχλιβανοπούλου – Προμηθευτής: Ξενοφών Στριμπής και Μητέρα Λυδίας: Βασιλική Ταβλά 
Κάμερα:Νεφέλη Κολιούκου, Βίκυ Λιάκου, Ελένη Μπάδρα, Επαμεινώνδας Λουκάς,Έφη Μπεχλιβανοπούλου
Μουσική: ομάδα ΜΚΛ, Puzzlemusik 
Μοντάζ: Νίκος Κολιούκος
Βοηθοί μοντάζ: Έφη Μπεχλιβανοπούλου, Σίλβια Μοσκέρα, Νεφέλη Κολιούκου 
Υπεύθυνοι καθηγητές : Βασιλική Ταβλά, Ξενοφών Στριμπής, Αγγέλα Καρατράντου. 
Περίληψη ταινίας “Η Ζωή Δεν Γυρίζει Πίσω”
Η ιστορία δυο νέων απέναντι στα ναρκωτικά και με ένα ηχηρό μήνυμα προς τους θεατές της ταινίας.
Y.Σ.ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ:……………> http://mkl-yfml.gr  και στο facebook-------->Μικροί Κινηματογραφιστές Λιβαδειάς ~ Young Film-Makers of Levadia υ, Νίκος Κολιούκος .

Δεν υπάρχουν σχόλια: