Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Η ΟΠΑΠ Α.Ε κοντά στα παιδιά των Οικοτροφείων Αίας– Δίας & Μ.Ο.Λ. του Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε. Λιβαδειάς


Η ΟΠΑΠ Α.Ε. είναι γνωστή για το μεγάλο της κοινωνικό έργο ανά την Ελλάδα! Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα να γίνει γνωστή και για το έργο της στη Στερεά Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Λιβαδειά όπου τα Οικοτροφεία Αίας– Δίας & Μ.Ο.Λ. του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής & Ερευνών (Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε.), με αφορμή τη δωρεά ενός μέσου μεταφοράς για την κάλυψη των αναγκών των οικοτροφείων, από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για την υγεία της ΟΠΑΠ Α.Ε, επιχορηγήθηκαν με το ποσό των 30.000 ευρώ.


Με αφετηρία, λοιπόν,  την επίσημη παραλαβή του καινούργιου μέσου μεταφοράς διοργάνωσαν μια ουσιαστική εκδήλωση – ημερίδα, που έχει ως στόχο να ενημερώσει την επιχειρηματική κοινότητα και την τοπική κοινωνία σχετικά με τη σημασία της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, σε συνθήκες οικονομικής κρίσης και τις δράσεις - πρωτοβουλίες που καλούνται οι εταιρείες να αναλάβουν.
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012 με θέμα «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη: Αντίδοτο στην Οικονομική Κρίση», στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.
Την εκδήλωση άνοιξε η κα Αμαλία Καραμπέκου, επιστήμονας του Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε. Λιβαδειάς εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής και συντόνισε ο δημοσιογράφος κ. Λάμπρος Ρόδης. 

Την εκδήλωση πλαισίωσαν με τις εισηγήσεις τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θηβών & Λεβαδείας, κ.κ. Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και Αντιπροέδρος του Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε κος. Κυδωνάκης Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Τμήματος Περιφερειακής & Οικονομικής Ανάπτυξης καθηγητής κος Μπότσαρης Χαράλαμπος, η Διευθύντρια Χορηγιών της ΟΠΑΠ Α.Ε. κα. Τσελεκίδου Πασχαλιά και ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κος Παπαχαραλάμπους Λουκάς. Στο τέλος, ο κ. Γιώργος Κυδωνάκης και ο κ. Δημήτρης Γκίτικας τίμησαν συμβολικά τόσο την κα Τσελεκίδου όσο και την βοιωτικής καραγωγής κα. Αργυρώ Δαλαμάγκα – Ζησιμοπούλου, Υπάλληλος της Γ.Γ.Α. και Ελεγκτής της ΟΠΑΠ επί 15ετία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: