Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Στη Λιβαδειά, το σύνθημα “Όλη η πόλη μια γιορτή”, έγινε πράξη!

 




Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή κόσμου που ξεπέρασε κάθε προσδοκία ολοκληρώθηκαν χθες με τα Κούλουμα οι αποκριάτικες εκδηλώσεις «Γαϊτανάκι 2024» σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Λεβαδέων.

Στη Λιβαδειά, το σύνθημα “Όλη η πόλη μια γιορτή”, έγινε πράξη!

Οι εκδηλώσεις που κορυφώθηκαν το Σάββατο περιελάμβαναν το Μαθητικό Γαϊτανάκι με τη συμμετοχή των Δημοτικών Σχολείων της Λιβαδειάς, εργαστήριο δημιουργίας χαρταετού και μάσκας, το ΕΠΑΨΥ μοίρασε αποκριάτικες μάσκες και καπέλα ενώ σε διάφορα σημεία της Λιβαδειάς ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι και καλλιτέχνες δρόμου μαζί με τον κόσμο που είχε κατακλύσει κάθε γωνιά της πόλης ξεφάντωσαν σε ένα πολύχρωμο αποκριάτικο πάρτι.

Ακολούθησε άναμμα φωτιάς από τους συλλόγους της πόλης, κεράσματα, παραδοσιακά τραγούδια και χοροί από το Σύλλογο Γαϊτανάκι, τον ΑΚΟΛ, το Σύλλογο Γυναικών Αγίου Νικολάου, και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Λιβαδειάς με τη συμμετοχή της μπάντας «Αγία Φανφάρα» με χάλκινα πνευστά όργανα που εντυπωσίασε το κοινό.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων Δημήτρης Καραμάνης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία των εκδηλώσεων, συνεχάρη όσους συνέβαλλαν και ευχήθηκε σε όλους καλή Σαρακοστή!

«Θέλω να ευχαριστήσω για τις υπέροχες εκδηλώσεις του τριημέρου τους εθελοντές,  τους χορηγούς, τους Προέδρους και τα Τοπικά Συμβούλια των Κοινοτήτων, τους υπαλλήλους του Τμήματος Πολιτισμού του Δήμου μας, τους συναδέλφους στο Δ.Σ. και ιδιαίτερα τους Αντιδημάρχους Νότη Αγνιάδη και Βασίλη Ιωαννίδη για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που κατέβαλαν σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Και του χρόνου! ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!!!», σημείωσε ο Δήμαρχος.






Δεν υπάρχουν σχόλια: