Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ - Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 θα αναχωρήσει λεωφορείο από την Πλατεία Λ. Κατσώνη ( Ζάππειο) Λιβαδειάς για την ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά στην Λάρυμνα

  


Το Εργατοϋπαλληλικό  Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς συνεχίζοντας να είναι στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και στηρίζοντας  τον αγώνα που δίνουν εδώ και τέσσερα ολόκληρα χρόνια για το μεροκάματο και τα δικαιώματά τους, θα είναι παρόν στη Σύσκεψη- Συλλαλητήριο που πραγματοποιείται την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου  2023 , ώρα 10.30΄το πρωί στον Κινηματογράφο Ίλιον,  του οικισμού της ΛΑΡΚΟ.

  Για το σκοπό αυτό την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου  2023 , ώρα 9.00΄το πρωί, θα αναχωρήσει λεωφορείο από την Πλατεία Λ. Κατσώνη ( Ζάππειο) Λιβαδειάς για την ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά στον Κινηματογράφο Ίλιον, στην Λάρυμνα.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ. 22610 28344 - Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς, μέχρι την Παρασκευή 15/12/2023 και ώρα 2.00΄ το μεσημέρι 

  Ο αγώνας των Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ είναι αγώνας όλων μας!

Συνεχίζουμε για την επαναλειτουργία της ΛΑΡΚΟ , τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

 

                                           Για       το       Δ.Σ.

                                        

            Ο       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο      ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

  ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ               ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: