Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς κάλυψε τον «11ο ΤΡΟΦΩΝΙΟ- Ημιμαραθώνιο Λιβαδειάς»

 


Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς προσέφερε  τις υπηρεσίες του  μέσω των εθελοντών του τους οποίους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα γιατί συνεχίζουν να κάνουν την αγάπη τους δράση και μέσα από την προσφορά τους δείχνουν έμπρακτα την στήριξή τους στους συνανθρώπους μας

Κατόπιν αιτήματος του Α.Κ.Ο.Λ  αναλάβαμε  την υγειονομική κάλυψη και την εν γένει υποστήριξη των αθλητών του «11ου ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ- Ημιμαραθώνιου  Λιβαδειάς » που πραγματοποιήθηκε στη Λιβαδειά στις 24 Σεπτεμβρίου 2023.

Υπήρχαν  σε όλο το μήκος της διαδρομής τρεις   υποστηρικτικοί – υγειονομικοί σταθμοί του Ερυθρού Σταυρού για τους αθλητές.

Δόθηκε ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης. φυσικά όλοι οι εθελοντές μας με ιδιαίτερη θέρμη αγκάλιασαν τη δράση αυτή καθώς κατάφεραν με την παρουσία τους να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα ιδιαίτερα ζεστή και συγκινητική όπως αρμόζει σε τέτοιου είδους αγώνες.

To  Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ Λιβαδειάς συνεχίζει να προσφέρει ανιδιοτελώς όπου υπάρχει ανάγκη, σε όποια δράση χρειάζεται, με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο.

 

Με εκτίμηση,

Εκ μέρους του Δ.Σ

         Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ Λ. ΜΠΙΝΙΟΥ                             ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΕΡΜΙΓΚΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: