Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Παραχώρηση του κτιρίου στα Πέτρινα Ορχομενού από την Π. Ε. Βοιωτίας για την δημιουργία του νέου Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού


 Στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ορχομενού συμμετείχε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά, όπου συζητήθηκε το θέμα για την αποδοχή παραχώρησης του κτιρίου στα Πέτρινα, η οποία ομόφωνα ψήφισε τους όρους αποδοχής του ακινήτου.

«Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας παραχώρησε την χρήση του ακινήτου στα Πέτρινα, το οποίο μετά την αναβάθμισή του από το Δήμο Ορχομενού, θα φιλοξενήσει  το αστυνομικό Τμήμα του Δήμου.  Με την παραχώρηση αυτή, η Π.Ε. Βοιωτίας στοχεύει στην αναβάθμιση και την ενίσχυση των αστυνομικών υπηρεσιών στον Ορχομενό αλλά και σε όλο το Δήμο γενικότερα.  Η αυξημένη αστυνόμευση της  περιοχής αλλά και η ασφάλεια των πολιτών είναι προτεραιότητά μας», τόνισε στις δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά.


  •  

2 σχόλια:

Prodromos είπε...

Εκρεμούσε βέβαια η παραχώρηση αυτή εδώ και (τουλάχιστον) δύο χρόνια..! Απλά μιά ...παραχώρηση.! Με όποιες διαδικασίες και να απαιτούνται , αυτά τα θέματα οφείλει η περιφέρεια να τα διεκπεραιώνει τάχιστα.! Γιατί αν η ...παραχώρηση έγινε σε δύο χρόνια τότε η μετασκευή του σε αστυνομικό τμήμα , λογικό είναι να γίνει (με τις διαδικασίες αδειοδότησης, μελέτης, εγκρίσεων, κατασκευών κλπ) σε πέντε χρόνια με αισιόδοξες εκτιμήσεις.! Και σίγουρα , βέβαια, δεν επικροτώ το «κάλλιο αργά παρά ποτέ»

alexdemestras είπε...

Τα πέτρινα είναι αυτά που έχουν μετονομαστεί σε «Ευάγγελος Μπασιακος «;;;;;