Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης ενδέχεται να κηρυχθεί ο Δήμος Ορχομενού , ύστερα από απόφαση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Τα πλημμυρικά φαινόμενα αυτές τις μέρες είναι έντονα.
Οφείλω να συγχαρώ τις καθημερινές και συνεχείς προσπάθειες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Οφείλω ,επίσης, να συγχαρώ και τον Αντιδήμαρχο Αγροτικών του Δήμου Ορχομενού,Γρηγόρη Γαλάνη , που εξαιτίας των αυτόματων και άμεσων παρεμβάσεων κατά την διάρκεια του φαινομένου και όντας σε εγρήγορση και επιφυλακή, ανταποκρίθηκε άμεσα και χωρίς εξαιρέσεις σήμερα στο Δ/Δ Αγίου Δημητρίου.
Τα περισσότερα εύσημα τα δικαιούνται όμως οι χειριστές Γιώργος Γκούτας & Γιαταγάνας Χρήστος, που με θέληση και υπευθυνότητα έκαναν για ακόμη μια φορά αυτό που γνωρίζουν καλύτερα…να προσφέρουν όπου παραστεί ανάγκη!
Τα βίντεο που ακολουθούν, είναι στο Φράγμα της Ράχης (Βοιωτικός Κηφισός) , εκεί που ξεκινάει το αρδευτικό κανάλι του Αναδασμού Αγίου Δημητρίου-Μαυρόγειας.
Οι εικόνες αυτές , ανεξαρτήτως των καιρικών φαινομένων , ενδεχομένως να μην ήταν υπαρκτές , αν το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων , είχε δώσει , επιτέλους , το πράσινο φως στην αποπεράτωση του έργου του Αναδασμού Αγίου Δημητρίου-Μαυρόγειας, μέσα στην οποία περιλαμβάνονται και τα αντιπλημμυρικά έργα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου