Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Ποδαρικό στις διαδικτυακές ζωντανές συνεντεύξεις της ιστοσελίδας ASOPICHOS έκανε ο Περιφερειάρχης κ. Φάνης Σπανός


Ποδαρικό στην πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία της ιστοσελίδας ASOPICHOS (http://asopichos.gr/) και του Ορχομένιου δημοσιογράφου – ιδρυτής της κ. Μπάμπη Ζαννιά -  ο οποίος ξεκίνησε να φιλοξενεί ζωντανά και μέσω της πλατφόρμας QuadraWeb P.C συνεντεύξεις προσώπων της Στερεάς Ελλάδας και όχι μόνο -   έκανε χθες ο  πρώτος πολίτης της Περιφέρειάς μας και ο νεότερος Περιφερειάρχης της χώρας κ. Φάνης Σπανός.

Ο κ. Ζαννιάς έθεσε στον κ. Σπανό μια σειρά από ερωτήματα που είχαν να κάνουν με τα αντανακλαστικά της Περιφέρειας την περίοδο της καραντίνας, την πορεία των έργων και των χρηματοδοτήσεων, την κατάσταση στο κωπαϊδικό πεδίο, της πρωτοβουλίες γύρω από τον αθλητισμό και τον πολιτισμό αλλά και πιο προσωπικές ερωτήσεις, μέσα από τις οποίες δόθηκε η ευκαιρία στον Περιφερειάρχη να φανερώσει και μια αλλη πλευρά της καθημερινότητάς, ενός νέου ανθρώπου με επιλογές στο φαγητό, στον αθλητισμό, στην ψυχαγωγία… καθώς και να μιλήσει για την οικογένειά του και τα τρία του παιδιά! 

Παρακολουθήστε όλη τη συνέντευξη του κ. Φάνη Σπανού στην ιστοσελίδα ASOPICHOS.GR (http://asopichos.gr/) και στον δημοσιογράφο κ. Μπάμπη Ζαννιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: