Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Greece From Home : Η Ελλάδα μας από το Σπίτι

Το υπουργείο Τουρισμού, το Εταιρικό Μέλος του Διαζώματος, Μarketing Greece και η Google παρουσίασαν σήμερα την  ολοκαίνουρια πλατφόρμα «Greece From Home», η οποία  προσφέρει στους διαδικτυακούς επισκέπτες της Ελλάδας τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τις ομορφιές της και να έρθουν σε  επαφή με την ελληνική κουλτούρα. Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα ψηφιακή πύλη, η οποία διαθέτει πλούσιο περιεχόμενο σχετικά με την ελληνική μουσική, τη γαστρονομία, το  θέατρο, το χορό, τον αθλητισμό, τη μόδα. Επίσης, η πλατφόρμα προβάλλει βίντεο με μοναδικούς προορισμούς στην Ελλάδα και επιπλέον προσφέρει δυνατότητες εκπαίδευσης μέσα από διαδραστικά διαδικτυακά ομαδικά σεμινάρια.

Προκειμένου να ενισχύσει τις επιχειρήσεις του τουρισμού με τις κατάλληλες δεξιότητες, η πρωτοβουλία Greece From Home σε συνεργασία με το πρόγραμμα  Grow Greek Tourism Online της Google, παρουσιάζει μια σειρά νέων πρωτοβουλιών εκμάθησης από το σπίτι. Οι εκπαιδεύσεις αυτές είναι διαθέσιμες από τις 2 Απριλίου και θα προσφέρονται δωρεάν σε καθημερινή βάση. Περιλαμβάνουν διαδραστικά διαδικτυακά ομαδικά σεμινάρια, καλύπτοντας μια πληθώρα θεμάτων, από το πώς να δημιουργήσετε ένα πλάνο ψηφιακού μάρκετινγκ για την επιχείρησή σας, μέχρι το πώς να εργαστείτε εξ αποστάσεως και πολλά άλλα. Προσφέρεται επίσης η δυνατότητα για κατ’ ιδίαν διαδικτυακές συναντήσεις απευθείας με έναν από τους εξειδικευμένους συνεργάτες της Google, ώστε κάθε επιχείρηση να μπορεί να λάβει προσωποποιημένες συμβουλές για την ψηφιακή της παρουσία, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της.
Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να μάθει περισσότερες πληροφορίες και να δηλώσει συμμετοχή μέσω της σελίδας:  g.co/greektourism/seminarsfromhome
Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων οι συμμετέχοντες θα λαμβανουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από την Google, το Υπουργείο Τουρισμού και την ΙΑΒ Ευρώπης.
To κεντρικό βίντεο λανσαρίσματος της πλατφόρμας θα το βρείτε εδώ:



Διαβάστε αναλυτικά http://www.diazoma.gr/deltia-typou/greece-home-i-ellada-mas-apo-to-spiti/?fbclid=IwAR0fvklZh99lz5w6qDDO6U0IxUK5mCTHbkyeitdwV_DJaygrz9Fn8njWOuA

Δεν υπάρχουν σχόλια: