Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Στην Κωπαϊδα ο Περιφερειάρχης κ. Φάνης Σπανός - Επιθεώρηση στις πλυμμηρισμένες εκτάσεις με Παπαθωμά, Καράλη και Ντασιώτη



Ο 
Φάνης Σπανός
 βρίσκεται στην τοποθεσία 
Κωπαιδα
.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν ξανά τη Στερεά, με τα ποτάμια να κατεβάζουν μεγάλες ποσότητες νερού. Η Κωπαΐδα έχει πλημμυρισμένες εκτάσεις, αλλά είναι καλά δουλεμένη και πλέον ασφαλής. Είμαστε επιτόπου και επιχειρούμε παντού.
Ευχαριστώ όλους όσους επαγρυπνούν μέχρι αυτή την ώρα...

















\











Η Φανή Παπαθωμά είναι μαζί με τον Φάνης Σπανός στην τοποθεσία Κωπαιδα.
Σε απόλυτη ασφάλεια η κωπαΐδα.Κατα τα ξημερώματα μεγάλοι όγκοι νερού εισήλθαν από Φθιώτιδα στον Βοιωτικό Κηφισό. Διαδικασία που την αναμέναμε. Σε απόλυτη συνεργασία με τον αστυνομικό διευθυντή Βοιωτίας, τον διοικητή πυροσβεστικής Βοιωτίας, τους δημάρχους Αλιάρτου, Ορχομενού και Λιβαδειάς παρουσία του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού εκτιμήθηκε η κατάσταση. Τα έργα που ως τώρα έχουν ολοκληρωθεί στην Κωπαΐδα έσωσαν την κατάσταση. Η κωπαΐδα παραμένει ασφαλής. Τα πλημμυρικά φαινόμενα που παρουσιαστηκαν διαχειρίζονται.Ευχαριστώ τους κτηνοτρόφους για την άριστη συνεργασία. Η κωπαΐδα είναι ασφαλής!!! Παραμένουμε σε επιφυλακή.
























ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΑΧΗ!!!
Ταχύτατη η αντίδραση του Περιφερειάρχη ΦΑΝΗ ΣΠΑΝΟΥ που μας επισκέφτηκε για επιτόπια αυτοψία στον πλημμυρισμένο Κηφισό.
Με την Αντιπεριφερειάρχη,Φανή Παπαθωμά, τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας,τον Διοικητή της πυροσβεστικής , καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες επισκεφτήκαμε την περιοχή.
Καταλήξαμε για σύσκεψη και εκτίμηση της κατάστασης στο γραφείο μου.
Αύριο υποβάλλεται αίτημα από το Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων για κήρυξη της περιοχής σε κατάσταση ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: