Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

«Ενώπιος ενωπίω» ο κ. Γιάννης Νταβαλούμης με τους εκπροσώπους του Ορχομενού



 Διάλογο με τους  υποψήφιους Τοπικούς Συμβούλους στη Δημοτική Κοινοτητα Ορχομενού, τους Συλλόγους της πόλης αλλά και τους εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων έκανε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο Δημαρχείο Ορχομενού, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ορχομενού κ. Γιάννης Νταβαλούμης.



Μια συζήτηση που κράτησε πάνω από δύο ώρες, στην οποία – για πρώτη φορά μ` αυτή τη διαδικασία – ακούστηκαν πολλά και σημαντικά, έγινε μια οργανωμένη κουβέντα και ο ίδιος ο επικεφαλής, παρουσία πολλών από τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής του «Συνέπεια και Πράξη», έδωσε και απαντήσεις. 
Στην κουβέντα τους συμμετείχαν ακόμη ο Δήμαρχος Ορχομενού και Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκάς Υπερήφανος,  ο Πρόεδρος του ΔΣ, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Αβθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Λάμπρος Ρόδης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ορχομενού και Πρόεδρος τη; Βθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Βασίλης Τάγκαλης, καθώς πολλά απο τα θέματα που θίχθηκαν αφορούσαν μέρος των αρμοδιοτήτων τους, ως μέλη της παρούσας Δημοτικής Αρχής. 





Δεν υπάρχουν σχόλια: