Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Βοιωτίας θα υλοποιήσουν το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου στη Λιβαδειά


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Βοιωτίας υπέβαλλαν αίτηση χρηματοδότησης στο πλαίσιο της πρόσκλησης της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης ΕΠ Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης για τη δράση “Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου”.
Σύμφωνα με τον προσωρινό πίνακα κατάταξης αξιολογημένων προτάσεων με Α.Π.: 3270/1077/Α3/17-5-2019 (ΑΔΑ: ΨΑΦΖ465ΧΙ8-6ΥΙ) του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, ο Δήμος Λεβαδέων κατέλαβε την 8η θέση μεταξύ 68 υποψηφιοτήτων.  Σημειώνεται ότι βάσει της διαθέσιμης Επιλέξιμης Δημόσιας Δαπάνης θα χρηματοδοτηθούν οι πρώτες 56 προτάσεις.
Ο Δήμος Λεβαδέων θα χρηματοδοτηθεί με το ποσό του 1.760.555,00 €.
Στόχος των Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου είναι η ενίσχυση και η τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται σε εμπορικές περιοχές που διαθέτουν σημαντικούς πολιτιστικούς χώρους και τουριστική δυναμική.
Για την επίτευξη του στόχου αυτού ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Βοιωτίας θα υλοποιήσουν ένα σύνολο συνεκτικών και αλληλένδετων παρεμβάσεων, για την αναβάθμιση της λειτουργικότητας,  της αισθητικής και της οργάνωσης της οικονομικής δραστηριότητας στην περιοχή παρέμβασης.    


Δεν υπάρχουν σχόλια: