Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

“Αλλάζουμε σελίδα”: Παράσταση νίκης…

Μηνύματα παράστασης νίκης έχει λάβει ο συνδυασμός “Αλλάζουμε σελίδα” με υποψήφιο Δήμαρχο Λιβαδειάς τον Δημήτρη Καραμάνη. Είναι ένα γεγονός το οποίο δεν αμφισβητείται και ο Δημήτρης Καραμάνης έχει αναπτύξει μια ξεχωριστή δυναμική που τον κατατάσσει στα φαβορί. Τα πρώτα φυσικά μηνύματα ήρθαν από την πρώτη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποίησε ο συνδυασμός με την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων. 

Από κει και πέρα μετά την κατάθεση του προγράμματος και μετά τις επισκέψεις και τις εμφανίσεις στη Λιβαδειά και στα χωριά επιβεβαιώθηκε κατά τον καλύτερο τρόπο η δυναμική που ανέπτυξε ο συνδυασμός. 
Δείχνει καθαρά ότι ο κόσμος έχει πιστέψει στον Δημήτρη Καραμάνη και πολύ περισσότερο σε αυτό έχουν βοηθήσει όλοι οι υποψήφιοι σύμβουλοί του. Είναι ένας συνδυασμός με αξιόλογα και άφθαρτα πρόσωπα.
Υπάρχουν καινοτόμες ιδέες ενώ με βάση το πρόγραμμα φαίνεται ότι μπορεί να οδηγήσουν τον Καλλικρατικό Δήμο Λιβαδειάς σε νέες προοπτικές που μπορεί να αλλάξουν άρδην την εικόνα της πρωτεύουσας της Βοιωτίας.
Όσο οι εκλογές λοιπόν πλησιάζουν τόσο αυξάνεται η δυναμική του συνδυασμού και αυτό φυσικά αποτυπώνεται και στην κάλπη. Πηγή http://www.stereasports.gr/?p=50271&fbclid=IwAR0yttE6B9-DIMiOcoKkhROKjBYGzCZ4yD8X3FJBhXsUkvioYvWKH17h7NU

Δεν υπάρχουν σχόλια: