Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Μια ακόμη ξεχωριστή προβολή για τη Βοιωτία - Η Πολυφωνική Χορωδία Λιβαδειάς στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χορωδιών Ορχηστρών

Με την φροντίδα του Συνδέσμου Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος, οργανώνεται κάθε χρόνο ένα  φεστιβάλ μοναδικό στο είδος του, καθώς δίνει φωνή σε δεκάδες χορωδίες και ορχήστρες αλλά και σε εκατοντάδες ερασιτέχνες μουσικούς από όλο τον κόσμο, και γίνεται αφορμή για συνάντηση καλλιτεχνών και πολιτισμών. Φέτος, την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης, ανάμεσά τους ήταν και η Πολυφωνική Χορωδία Λιβαδειάς . 



Οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή προέρχονται από Πολωνία, Κίνα, Βουλγαρία, Γεωργία, Ουκρανία, Κύπρο και Ελλάδα.  Η Βοιωτία είχε μια ακόμη ξεχωριστή παρουσία, καθώς στην 11η διοργάνωσης  συμμετείχε και η Πολυφωνική Χορωδία Λιβαδειάς υπό την καθοδήγηση του μαέστρου της κ. Νίκου Κοτροκόη. 
Μάλιστα, ως ένας ευαισθητοποιημένος Καλλιτεχνικός Σύλλογος, ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος αποφάσισε να δώσει φιλανθρωπικό χαρακτήρα στο 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής διαθέτοντας μέρος των εσόδων του Φεστιβάλ σε εθελοντικούς οργανισμούς, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.  



Δεν υπάρχουν σχόλια: