11 χρόνια μαζί σας... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

11 χρόνια μαζί σας... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2017

Το πρωί της Δευτέρας η Ολυμπιακή Φλόγα στη Λιβαδειά

Στιγμιότυπο από την Ολυμπιακό Φλόγα που άναψε απόψε στους Δελφούς,
 στο τέλος της 6ης μέρα της Λαμπαδηδρομίας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες PyeongChang 2018
Την Ολυμπιακή Φλόγα των 23ων Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, που θα διεξαχθούν στην πόλη Πιονγκ Τσάνγκ, της Νότιας Κορέας,  από 9 έως 25 Φεβρουαρίου 2018, θα υποδεχθεί η Λιβαδειά αύριο Δευτέρα 30 Οκτωβρίου.

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα φτάσει στην Λιβαδειά, περίπου στις 10:35, τέσσερις λαμπαδηδρόμοι, διακεκριμένοι αθλητές της πόλης θα τη μεταφέρουν από την οδό Δελφών 61 έως την Λ. Αθηνών 64Δ με ενδιάμεσο σταθμό την Πλατεία Λάμπρου Κατσώνη όπου και θα πραγματοποιηθεί, περίπου στις 10:45, η επίσημη τελετή άφιξης της Ολυμπιακής Φλόγας στην Λιβαδειά (άναμμα βωμού) με την παρουσία αντιπροσωπειών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Οργανωτικής Επιτροπής των Χειμερινών Αγώνων “Pyeongchang 2018”.
Πρόκειται για τους αθλητές  των Special Olympics Βοιωτίας Χρήστο  Θηβαίο και Λάμπρο Κόντο και τους πρωταθλητές στίβου Κώστα Μίγα και  Κώστα Ευταξία. 

Οι αθλητές των Special Olympics διακρίθηκαν ιδιαίτερα στους Παγκόσμιους  Χειμερινούς Αγώνες στην Αυστρία τον περασμένο με την κατάκτηση χρυσού μεταλλίου στα 4χ100μ χιονορακέτες ενώ επιπλέον χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Λάμπρος Κόντος ο οποίος μετά από την 6η θέση στο αγώνισμα των 100 μέτρων Ανδρών ανέβηκε στο σκαλί του βάθρου τερματίζοντας 3ος στο αγώνισμα των 400 μέτρων. Ο Χρήστος Θηβαίος πήρε επίσης την 5η και 8η θέση στα αγωνίσματα των 400 και 100 μέτρων αντίστοιχα.

Ο Κώστας Ευταξίας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Εφήβων κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με την ομάδα 4χ400μ. την οποία αποτελούσαν εκτός από τον ίδιο ο Αλέξανδρος Μπαλτσιώτης, Σπύρος Μπενέτος και Γιώργος Κωτσόπουλος.

Ο Κώστας Μίγας είναι πρωταθλητής στις μεγάλες αποστάσεις και στα φυσικά εμπόδια ενώ κατέκτησε χρυσό μετάλλιοστους Βαλκανικούς στα 2.000μ. στιπλ στη κατηγορία Παίδων στην Ανδριανούπολη το 2013.

Το βωμό στην τελετή που θα γίνει στην πλατεία Λάμπρου Κατσώνη θα ανάψει ο Λάμπρος Κόντος ενώ τους λαμπαδηδρόμους στην πορεία που θα ακολουθήσουν εντός της πόλης της

Λιβαδειάς θα συνοδεύουν ακόμη τέσσερις αθλητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: