Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Σε εξέλιξη η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών της ληστείας στο ξενοδοχείο «Φίλιππος»

filΣε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και την σύλληψη τριών αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα  λίγο μετά τα μεσάνυχτα, διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε βάρος δύο ημεδαπών, υπαλλήλου και ιδιοκτήτριας ξενοδοχείου στη Λιβαδειά.
Ειδικότερα οι τρεις δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες, εισήλθαν από ανασφάλιστη είσοδο στο ξενοδοχείο και με την απειλή μονόκαννου κυνηγετικού όπλου και μαχαιριού, ακινητοποίησαν και δέσμευσαν αρχικά τον 26χρονο υπάλληλο και στην συνέχεια, σε δωμάτιο του 1ου ορόφου, την 84χρονη ιδιοκτήτρια.
Οι δράστες αφαίρεσαν το πορτοφόλι του 26χρονου, το οποίο περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά του έγγραφα, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και το χρηματικό ποσό των (3.000) περίπου ευρώ, από γραφείο της ιδιοκτήτριας και ακολούθως διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Η 84χρονη διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς προκειμένου να της παρασχεθεί ιατρική φροντίδα.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και διεξάγονται εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.
Τις αστυνομικές έρευνες, καθώς και το προανακριτικό έργο, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.
 Πηγή http://www.siriosfm.gr/?p=44769

Δεν υπάρχουν σχόλια: