Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ορχομενού έδωσαν την ...εκκίνηση για το Καρναβάλι 2014!



Το αποκριάτικο τέμπο στην πόλη μας έδωσαν χθες το απόγευμα οι λιλιπούτιοι καρναβαλιστές, με το πρώτο party maske των φετινών Απόκρεων που οργανώθηκε από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ορχομενού.
Μασκαρεμένοι με ο,τι μπορείτε να φανταστείτε πλημμύρισαν στην κυριολεξία το Sunflower και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Οι διοργανωτές είχαν φροντίσει να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του έως … τελικής πτώσεως, γι` αυτό είχαν οργανώνει διαγωνισμού με φυσικά πολύ ελκυστικά δώρα για τους πλέον εντυπωσιακούς μασκαράδες!
Η βραδιά, όμως, είχε κι` ένα διδακτικό χαρακτήρα, καθώς από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στον πρόσφατο φιλανθρωπικό αγώνα των Παλαιμάχων της Α.Ε.Ο., ο παριστάμενος Ταμίας κ. Ευθύμιος Δέδες, παρέδωσε στο ΔΣ του Συλλόγου Γονεών και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ορχομενού μια επιταγή 250 ευρώ προκειμένου να προμηθευτούν ένα νέο φωτοτυπικό μηχάνημα για τις ανάγκες τους.

Η πρώτη αυτή αποκριάτικη εκδήλωση σήμανε και επίσημα την έναρξη των ποικίλων εκδηλώσεων του ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ στον Ορχομενό για το 2014! 














Δεν υπάρχουν σχόλια: