Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Το «Ψηφοδέλτιο Νίκης» του ΠΑΣΟΚ στον Ορχομενό!



Την δυναμική της να οργανώνει μαζικές συγκεντρώσεις απέδειξε για άλλη μια φορά, χθες το βράδυ, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας σε συνεργασία με την Τοπική Δημοτική Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ (συγχαρητήρια μάθαμε ότι εισέπραξε ο γραμματέας κ. Βαγγέλης Δέδες), με αφορμή ουσιαστικά την … γνωριμία των φίλων και των στελεχών του ΠΑΣΟΚ της τοπικής μας κοινωνίας με τους υποψηφίους Βουλευτές Βοιωτίας. Η κεντρική προεκλογική ομιλία του ΠΑΣΟΚ στον Ορχομενό ξεκίνησε λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ με τον Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας κ. Γιώργο Σιδέρη να «καλωσορίζει» και να παρουσιάζει διαδοχικά τα στελέχη που επέλεξε ο Γιώργος Παπανδρέου για την εκλογική αναμέτρηση της 4ης Οκτωβρίου, δηλαδή τους κκ. Αγάτσα Άρια, Βαγιάκο Ιωάννη Ηρακλή (Άκη), Γεωργίου Ευάγγελο, Παπαθανασίου Βασίλειο, Τσόνογλου Βασιλική και Τόγια Βασίλειο.

Ανάμεσα, ασφαλώς, στο ακροατήριο ήταν και πολλά ιστορικά αλλά και νεότερα στελέχη του κόμματος στην πόλη μας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, με πρώτο απ` όλους τον υποψήφιο Δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ στις δημοτικές εκλογές του 2006 κ. Κώστα Ξηρογιάννη και Επικεφαλή της Μειοψηφίας, τον οποίο πλαισίωναν Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Παράταξης «Ορχομενός – ΝΕΑ ΕΠΟΨΗ» και πρόεδροι των Δ.Διαμερισμάτων. Μαζί τους ήταν και η Αν. Νομάρχη κα Φανή Παπαθωμά, οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι κκ. Γιώργος Παπαργύρης και Δημήτρης Νταλιάνης, ο τέως Δήμαρχος Ορχομενού και υποψήφιος Βουλευτής στις προηγούμενες εθνικές εκλογές κ. Κώστας Γκιζίμης αλλά και σημερινός Δήμαρχος κ. Λουκάς Υπερήφανος, που ως «οικοδεσπότης» έμεινε ως το τέλος της ομιλίας και ευχήθηκε στους υποψηφίους «καλή επιτυχία».
Πρώτος απ` όλους έλαβε το λόγο ο υπ. Βουλευτής κ. Βασίλης Παπαθανασίου, γνωστός ιατρός της περιοχής μας και ακολούθησε ο Βουλευτής και εν νέου υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ κ. Βασίλης Τόγιας, ο οποίος από στήθους – όπως και οι περισσότεροι υποψήφιοι – μίλησε για «ξεκάθαρη νίκη του ΠΑΣΟΚ την 4η Οκτωβρίου», ενώ κατά γενική ομολογία, ο λόγος του «άρεσε» και «πέρασε» στον κόσμο. Ακολούθησε η κα. Βάσω Τσόνογλου, η έμπειρη δικηγόρος από την Θήβα, η οποία ανέλυσε αρκετά από τα κύρια θέματα του Προγράμματος του ΠΑΣΟΚ και ακολούθησε η γνωστή επίσης Θηβαία δημοσιογράφος κα Άρια Αγάτσα, ένα στέλεχος που την έχουμε γνωρίσει και εκείνη – όπως και την κα Τσόνογλου – μέσα άπό τους αγώνες τους στο β` βαθμό της Αυτοδιοίκησης, δηλαδή την Νομαρχία Βοιωτίας. Η κα Αγάτσα υπερασπίστηκε το όραμα του Γιώργου Παπανδρέου για την "Πράσινη Ανάπτυξη" και παρέδωσε τη σκυτάλη στον οικονομολόγο υπ. Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Άκη Βαγιάκο, με καταγωγή από το γειτονικό μας Ρωμεϊκο, που έχει μπει δυναμικά στην διεκδίκηση έδρα στον Νομό μας και ο οποίος επίσης «άρεσε»! Την «γνωριμία» των συμπολιτών μας με τους υποψηφίους Βουλευτές ο Σχηματαριώτης και μέχρι πρόσφατα Δήμαρχος κ. Βαγγέλης Γεωργίου.

Δείτε και ακούστε μερικά αποσπάσματα από τις χθεσινές ομιλίες των υποψηφίων Βουλευτών του Νομού μας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Μιλούν οι κκ. Βασίλειος Τόγιας, Άκης Βαγιάκος και Βάσω Τσόνογλου - Βυλλιώτη.






Δεν υπάρχουν σχόλια: