Σάββατο, 25 Απριλίου 2009

Ξεκίνησε η συλλογή υπογραφών για την δημιουργία μιας νέας πλατείας, της Πλατείας Αγίου Γεωργίου!


Το ` πε και το ` κανε το πατέρας Χαράλαμπος!

Τόσο κατά την παραμονή όσο και ανήμερα της εορτής του Αγίου Γεωργίου άρχισε σιγά σιγά να συγκεντρώνει τις πρώτες υπογραφές των κατοίκων – κυρίως της Σκριπούς- σχετικά με την πρωτοβουλία του να προτείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης να ξεκινήσει τις ενέργειες για την δημιουργία μιας νέας πλατείας, της Πλατείας του Αγίου Γεωργίου μπροστά από το ομώνυμο βυζαντινό εκκλησάκι του 16ου αιώνα π.Χ.
Ήδη, όπως πληροφορηθήκαμε, πάνω από 200 Ορχομένιοι έχουν αγκαλιάσει αυτή την πρόταση (μεταξύ αυτών ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Λουκάς Υπερήφανος, ο Επικεφαλής της Μειοψηφίας κ. Κώστας Ξηρογιάννης κ.α.) και αναμένεται συνέχεια…
Επειδή θεωρήσαμε πως και η εν λόγω πρωτοβουλία σκοπό έχει να συμβάλλει στην καλυτέρευση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων της πόλης μας, αφού θα αναβαθμίσει μια ολόκληρη περιοχή που σήμερα είναι περικυκλωμένη από ακάθαρτα οικόπεδα και μισογκρεμισμένα λιθόκτιστα οικήματα, θεωρήσαμε πως και μια ηλεκτρονική δημοσκόπηση για το ίδιο θέμα θα είχε εξίσου ενδιαφέρον για όλους εσάς τους καθημερινούς μας αναγνώστες, Ορχομένιους και μη!
Καλή συνέχεια…

Δεν υπάρχουν σχόλια: