Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Δήμητρα και Michele να ζήσετε αιώνια αγαπημένοι!






Ένα όμορφο ζευγάρι δεν θα μπορούσε να οργανώσει παρά ένα εξίσου όμορφο γάμο. Η Λειβαδίτισσα στην καταγωγή Δήμητρα Βασιληά, κόρη του γνωστού επιχειρηματία κ. Λουκά Βασιληά παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Michele Savarese, ιταλοαμερικανικής καταγωγής, το Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018 στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα.




Κουμπάροι των νεονύμφων ήταν η Σύλβια Αρδιτσοπούλου, η Κωνσταντίνα Φουσέκα και ο Enrico Savarese  ενώ οι προσκεκλημένοι τους ήρθαν από εννέα (!!!) χώρες για να συμμετέχουν στην χαρά τους, μεταξύ των οποίων και συγγενείς της νύφης από τη Λιβαδειά.
Το χαμογελαστό ζευγάρι δέχτηκε τις ευχές των προσκεκλημένων τους στην δεξίωση που ακολούθησε στο Balux Prive στον Αστέρα Γλυφάδας, κυριολεκτικά δίπλα στο κύμα, με τον ήλιο να βυθίζεται στην θάλασσα…

Το ORCHOMENOS PRESS εύχεται στο λαμπερό ζευγάρι να είναι πάντα η ζωή τους όμορφη και χαρούμενη, ένα party όπως αυτό που πρόσφεραν στους καλεσμένους τους, πλημμυρισμένοι στην αγάπη και στην στήριξη του ενός από τον άλλο. Να ζήσετε και καλούς απογόνους!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: